Victoria's Secret 2014: Όσα είδαμε στο show εσωρούχων σε 40 φωτογραφικά κλικ! (+βίντεο)

Victoria's Secret 2014: Όσα είδαμε στο show εσωρούχων σε 40 φωτογραφικά κλικ! (+βίντεο)

Οι super-sexy εμφανίσεις των "αγγέλων", τα εσώρουχα των 4 εκατομμυρίων δολαρίων και όλες οι λεπτομέρειες από το glamorous catwalk!

Μια πασαρέλα γεμάτη glitter και σέξι παρουσίες, ήταν αυτή του γνωστού οίκου εσωρούχων "Victoria's Secret", χθες το βράδυ στο Earl's Court του Λονδίνου. Alessandra Ambrosio και Adriana Lima ήταν φέτος οι εκλεκτές που φόρεσαν τα πανάκριβα Fantasy Bras, που κόστισαν 2 εκατομμύρια έκαστο και είχαν κεντημένα συνολικά 16.000 ρουμπίνια, διαμάντια και ζαφείρια, συνδυασμένα με χρυσό των 18 καρατίων. Οι καλλονές περπάτησαν με τη μουσική συνοδεία του Ed Sheeran, αφήνοντας άφωνο τον ίδιο, αλλά και το κοινό του show, που μαγεύτηκε από τα καλλίγραμμα σώματα των supermodels.

vsangels

Η Taylor Swift με το τραγούδι της, "Blank Space", η Ariana Grande και ο Hozier, επίσης "έντυσαν" με τις live perfomances τους το catwalk των πανέμορφων μοντέλων, που εμφανίστηκαν με attitude στην πασαρέλα, φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα, ενώ μερικές από αυτές ήταν ακόμη πιο τυχερές, αφού το σετ εσωρούχων τους ολοκλήρωνε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά φτερά. Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Karlie Kloss, Lily Aldridge και πολλές ακόμη hot εμφανίσεις από μοντέλα που κόβουν την ανάσα, έκαναν αυτό το show του οίκου, ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Δείτε στην παραπάνω gallery όλα τα στιγμιότυπα της βραδιάς μέσα σε 40 φωτογραφίες, αλλά και στο παρακάτω βίντεο!

Διαβάστε ακόμα

Victoria's Secret 2014: Όλα όσα συμβαίνουν λίγες ώρες πριν την πασαρέλα!

Πού συναντήθηκαν Naomi Campbell, Anna Wintour, Sienna Miller και Beckhams;

British Fashion Awards: Όλες οι λαμπερές εμφανίσεις των σταρ και οι μεγάλοι νικητές