Breaking News! Ο David Beckham αλλάζει καριέρα;

Breaking News! Ο David Beckham αλλάζει καριέρα;

Ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστή και με ποιο πρόσωπο-έκπληξη θα συνεργαστεί;

Φαίνεται ότι ο David ακολουθεί τα βήματα της σχεδιάστριας-συζύγου του, Victoria, αφού τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι ο ίδιος θέλει να δημιουργήσει το δικό του οίκο μόδας. Ο Beckham θα συνεργαστεί μάλιστα με το Simon Fuller και την εταιρεία Global Brands, που είναι υπέυθυνη για τη διανομή των προϊόντων των κολοσσών Calvin Klein, Tommy Hilfiger και New Balance, μεταξύ άλλων.

spl902148 003

"Πάντα θαύμαζα την ικανότητα (των Beckham) να πιέζουν τα όριά τους και να καθορίζουν τις τάσεις, τόσο στα αθλήματα, όσο και στη μόδα. Με τη λάμψη και τη διασημότητα που ο David φέρνει σε αυτό το κοινό εγχείρημα, μαζί με την αξιοθαύμαστη επαγγελματική οξύνοια του Simon και τα πολλά του χρόνια ως επιτυχημένου επιχειρηματία στο χώρο των αθλημάτων και της διασκέδασης, προβλέπω ένα ενθουσιώδες μέλλον για τη συνεργασία μας και τη δημιουργία απίστευτων brands!", δήλωσε ο CEO της εταιρείας Global Brands, Bruce Rockowitz στο WWD.

Ο Fuller, φίλος της οικογένειας από την εποχή που η Victoria ήταν μια Posh Spice, συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην παγκόσμια επιτυχία του προσωπικού brand της σχεδιάστριας. Μάλιστα, μια ακόμη απόδειξη ότι ο οίκος "Victoria Beckham" βρίσκεται στην κορυφή, είναι το βραβείο για το καλύτερο βρετανικό brand που κέρδισε η Beckham στα τελευταία British Fashion Awards, που πραγματοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο David ασχολείται με το χώρο, αφού οι επιτυχημένες συνεργασίες του με τις εταιρείες H&M, Adidas και Belstaff αποδεικνύουν ότι ο 39χρονος πρώην ποδοσφαιριστής έχει κάτι που χρειάζεται η βιομηχανία της μόδας.

Διαβάστε ακόμα

British Fashion Awards: Όλες οι λαμπερές εμφανίσεις των σταρ και οι μεγάλοι νικητές

Πού συναντήθηκαν Naomi Campbell, Anna Wintour, Sienna Miller και Beckhams;

Victoria's Secret 2014: Όσα είδαμε στο show εσωρούχων σε 40 φωτογραφικά κλικ!

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/