Τα πιο όμορφα σύνολα για τα παιδιά έχουν την υπογραφή Marasil!

Τα πιο όμορφα σύνολα για τα παιδιά έχουν την υπογραφή Marasil!

Επισκεφθείτε τα καταστήματα Marasil μέχρι αύριο γιατί σας ετοιμάζουν υπέροχες εκπλήξεις!

Για όλους μας, τα Χριστούγεννα είναι αφιερωμένα στα παιδιά! Δημιουργούμε για αυτά το πιο όμορφο κλίμα και κάνουμε τα πάντα για να αισθανθούν τη χαρά των γιορτών! Στολίζουμε το σπίτι, φτιάχνουμε γλυκά, τους χαρίζουμε δώρα και φυσικά τους εξοπλίζουμε με καινούρια γιορτινά ρούχα για να κλέψουν την παράσταση σε κάθε τους εμφάνιση! Ψάχνουμε και βρίσκουμε τα καλύτερα σύνολα και δημιουργούμε συνδυασμούς που θα τους ενθουσιάσουν!

formaki

Τα brands Marasil, Mandarino & Pierre Cardin μας εντυπωσιάζουν για ακόμη μία φορά. Οι χειμερινές collection ντύνουν γιορτινά και στιλάτα τους μικρούς μας φίλους με άνετα, μοντέρνα και ντελικάτα αγορίστικα σύνολα,που έχουν ξεχωριστές στυλιστικές πινελιές, όπως τιράντες και παπιγιόν

zaketa

Για τις μικρές κυρίες βρίσκουμε χαριτωμένες γούνες, κομψά φορέματα με παγέτες, τούλια, λουλούδια και δαντέλες.Υφάσματα άριστης ποιότητας, σε μοναδικά σχέδια και χρώματα, που θα κάνουν τα φετινά τους Χριστούγεννα αξέχαστα!

forema

Βρίσκουμε τα πάντα για τα παιδιά, τα ανίψια και τα βαφτιστήρια μας στα καταστήματα Marasil και Mandarino, όπως και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Όσοι πάλι προτιμούν τις online αγορές από την άνεση του σπιτιού τους, μπορούν να επισκεφθούν το e-shop www.maisonmarasil.com και να φέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων, με ένα κλικ στα χέρια τους! Στις 11 Δεκεμβρίου, τα αγαπημένα μας brands γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού με εκπτώσεις έως -20% σε όλα τα προϊόντα, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε το e-shop ή τα καταστήματα και να επωφεληθείτε με μοναδικές ειδικές τιμές!

palto

Και αυτά είναι μόνο η αρχή, γιατί η Marasil γνωρίζει πώς να προσφέρει χαρά στα παιδιά κάθε στιγμή! Για όλους εμάς που θέλουμε να ζήσουμε το εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων συνδυάζοντας διασκέδαση και ψώνια, τα καταστήματα Marasil μας επιφυλάσσουν μια πολύ όμορφη έκπληξη! Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, τα ξωτικά της θα επισκεφθούν τις βιτρίνες τεσσάρων καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εκεί, θα ψυχαγωγήσουν και θα μοιράσουν στα παιδιά, εκτός από αμέτρητα χαμόγελα... και πεντανόστιμα γλυκίσματα! Υπάρχει πλήρης ενημέρωση για το event μέσα στη σελίδα της maison marasil στο facebook.

Η μαγεία των Χριστουγέννων της Marasil μεταφέρεται και στις οθόνες μας, με ένα τηλεοπτικό σποτ που μας βάζει στο κλίμα για τα καλά. Μας γοητεύει με μια παρέα λιλιπούτιων πρωταγωνιστών, καθώς στολίζουν ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο όπως μόνο στον φανταστικό κόσμο της Marasil θα μπορούσε να είναι!

{youtube}skWUP9MPoC0{/youtube}