Rihanna x Puma: Η pop star γίνεται παγκόσμια πρέσβειρα του brand

Rihanna x Puma: Η pop star γίνεται παγκόσμια πρέσβειρα του brand

Όλες οι λεπτομέρειες από τη νέα συνεργασία της εταιρείας με τη διάσημη τραγουδίστρια!

Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, η PUMA και η παγκοσμίου φήμης performer Rihanna ανακοίνωσαν μια νέα πολυετή συνεργασία η οποία ξεκινά τον Ιανουάριο του 2015. Η Rihanna είναι η νέα πρέσβειρα της γυναικείας σειράς Training και επιπλέον θα αναλάβει χρέη Creative Director για όλες τις γυναικείες συλλογές. Στόχος είναι να δώσει τις αισθητήριες κατευθύνσεις της και τη μοντέρνα της «ματιά», ως ίνδαλμα της μόδας, που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά. Απόλυτα εναρμονισμένη με την PUMA, το αεικίνητο πνεύμα της Rihanna, η αστείρευτη ενέργειά της αλλά και η δυναμική της παρουσία τόσο πάνω στη σκηνή όσο και στην καθημερινότητά της, την κάνουν ιδανική εκπρόσωπο της φιλοσοφίας της PUMA.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Rihanna θα είναι το πρόσωπο της γυναικείας συλλογής Training. Όλοι οι φίλοι του brand περιμένουν πως η PUMA και η Rihanna θα ακολουθήσουν μια φρέσκια, πρωτοποριακή γραμμή που θα ξεφεύγει εντελώς από τα καθιερωμένα, σε όλες τις σειρές που αφορούν το γυναικείο κοινό. Η έντονη προσωπικότητα της Rihanna, η αγάπη της για τα sports, το πνεύμα της και το στυλ της θα δώσουν ένα νέο αέρα σε όλα τα παπούτσια & αξεσουάρ. Συνεχίζοντας να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, η Rihanna, με την υποστήριξη της PUMA, θα δώσει το προσωπικό της στίγμα και τη δημιουργικότητά της στον κόσμο του αθλητισμού.

Rihanna-Partners-With-PUMA4-640x853

Ακόμα πιο σημαντικό νέο είναι πως η Rihanna θα αναλάβει το ρόλο της Creative Director για την κατηγορία, επηρεάζοντας άμεσα τις συλλογές αρχής γενομένης από το 2015, και θα συνεργάζεται στενά με την ομάδα που σχεδιάζει τα νέα προϊόντα. Οι συλλογές που θα δημιουργηθούν είναι σίγουρο πως θα τονίζουν τη δύναμη της γυναίκας και την αυτοπεποίθησή της, στοιχεία που άλλωστε είναι αναπόσπαστο μέρος του χαρακτήρα της Rihanna. Το portfolio της PUMA θα διευρυνθεί, καθώς η Rihanna εκτός του ότι θα σχεδιάσει και προσαρμόσει κλασικά PUMA σχέδια, θα δημιουργήσει και εντελώς νέα σχέδια.

Μιλώντας για τη νέα συνεργασία με την PUMA, η Rihanna δήλωσε: "Είναι απίθανο να βρίσκεις μια εταιρία η οποία αντικατοπτρίζει τη δύναμη & την ατομικότητα. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο τέλεια ευκαιρία για να δοκιμάσω τον εαυτό μου ως creative director".

H Rihanna θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαφημιστική καμπάνια της PUMA FOREVER FASTER, παρούσα μαζί με τους διάσημους διεθνείς αθλητές της PUMA όπως ο Usain Bolt και ο Sergio Aguero. Η PUMA μαζί με τη Rihanna θα πραγματοποιήσουν πολλές κοινές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο, μέσω εκδηλώσεων σε καταστήματα, συνέργειες με αθλητικά δρώμενα, ενώ τι καλύτερο από την τροφοδότηση περιεχομένου στα social media όπου η απόλυτη σταρ έχει 14,1 εκ. followers στο Instagram & 38.3 εκ. followers στο Twitter!

Ο Bjørn Gulden, CEO της PUMA σχολίασε: “Η συνεργασία με τη Rihanna είναι ένα φανταστικό βήμα για την PUMA. Το διεθνές προφίλ της, το χάρισμά της, η μοναδικότητα και η φιλοδοξία της την κάνουν την απόλυτη πρέσβειρα για το brand μας. Συμβαδίζει άψογα με τις αξίες της PUMA: είμαστε Σίγουροι, Θαρραλέοι, Αποφασισμένοι & Χαρούμενοι. Με ένα πολύ δυνατό portfolio αθλητών στο ποδόσφαιρο, running & motorsport, είχαμε ανάγκη να βρούμε μια προσωπικότητα που να μας εμπνέει στο γυναικείο κομμάτι. H Rihanna ήταν μια φυσική επιλογή για εμάς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε μαζί της, και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία».

Ο Adam Petrick, Global Brand & Marketing Director για την PUMA είπε, «Η Rihanna φέρνει έναν ιδιαίτερο ενθουσιασμό στα πλήθη, και συγρόνως προκαλεί δέος. Η PUMA τη θαυμάζει για το γεγονός πως δεν περιμένει ποτέ τις νέες τάσεις, αλλά τις δημιουργεί η ίδια –στη μόδα, στη μουσική και πολύ σύντομα στα σπορ! Θέλουμε οι γυναίκες παγκοσμίως να ταυτιστούν με τη Rihanna, και να ανακαλύψουν την PUMA μέσα τους: με εμπιστοσύνη στο σώμα τους, αποφασισμένες να πετύχουν.»