Pink Woman: Η παρουσίαση της νέας καμπάνιας με πρωταγωνίστρια τη Δούκισσα Νομικού!

Pink Woman: Η παρουσίαση της νέας καμπάνιας με πρωταγωνίστρια τη Δούκισσα Νομικού!

Όλες οι λεπτομέρειες από τη λαμπερή εκδήλωση για τη νέα συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014-15!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της νέας καμπάνιας της Pink Woman με πρωταγωνίστρια τη Δούκισσα Νομικού.


Η δυναμική ελληνική εταιρεία ενδυμάτων Pink Woman με διαρκή και ανοδική πορεία τα τελευταία 10 χρόνια, παρουσίασε στο κατάστημα της στο The Mall τη νέα συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014-2015. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος εκπροσώπων από τα ΜΜΕ και fashionistas αλλά και η μοναδική Δούκισσα Νομικού η οποία με rock και sexy διάθεση αλλά και το άψογο στυλ της, ανέδειξε την ιδιαίτερη αισθητική των συλλογών Pink Woman.


Η νέα συλλογή της Pink Woman ξεχωρίζει με τα πρωτότυπα σχέδια, χρώματα και prints και αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να ακολουθεί τις πιο σύγχρονες τάσεις της μόδας. Με ιδιαίτερα προσιτές τιμές, υλικά υψηλής ποιότητας και προσοχή στις σχεδιαστικές λεπτομέρειες, η Pink Woman έχει κατακτήσει την προτίμηση των style lovers, συνδυάζοντας μοναδικά, κομψότητα και άνεση. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το event, πατώντας κλικ στην παραπάνω gallery!


Η νέα συλλογή Pink Woman διατίθεται σε πάνω από 190 σημεία σε όλη την Ελλάδα και μέσα από το e-shop: pinkwoman-fashion.com