Caroline de Maigret: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το style icon από το Παρίσι

Caroline de Maigret: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το style icon από το Παρίσι

Η ίδια έδωσε στο "The Edit" μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, δίνοντάς μας μια ευκαιρία να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στη λαμπερή ζωή της.

Η συγγραφέας του πολύ επιτυχημένου βιβλίου "How to Be Parisian Wherever You Are: Love, Style and Bad Habits", μουσική παραγωγός και μοντέλο, Caroline de Maigret είναι μια από τις Γαλλίδες με τις οποίες έχουμε πάθει στυλιστική εμμονή. Στην τελευταία της συνέντευξη στο "The Edit" μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα κλασικά κομμάτια της ντουλάπας της που δεν αποχωρίζεται, την ηλικία και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

"Όταν είσαι οκ με την ηλικία, μπορείς να βρεις τρόπους για να γίνεις όσο καλύτερη μπορείς. Δεν προσπαθούμε πια να γίνουμε τέλειες. Ο πρίγκιπας με το άσπρο άλογο δεν υπάρχει - όλες συμφωνούμε σε αυτό. Αλλά δεν μπορείς να ζεις τη ζωή σου σκεπτόμενη τι δεν έχεις. Όταν ο καλός μου έρχεται στο σπίτι, ενδιαφέρομαι να δείχνω όπως θα έδειχνα αν έβγαινα έξω", αναφέρει το style icon.

productsBG32

Όσο για τα κλασικά κομμάτια που απαρτίζουν το τέλειο parisian tomboyish στυλ της; Ένα Chanel σακάκι, ένα λευκό μπλουζάκι, μια καπαρντίνα και ένα πουλόβερ Hermès. Προσωπικά κοσμήματα, όπως ένα κολιέ που έχει πάρει από υπαίθρια αγορά, αλλά και key pieces διάσημων σχεδιαστών (λατρεύει τον Haider Ackermann). Για τα πιο βασικά, προτιμά τζιν από το H&M, ή Levi's και αγαπά να φορά T-shirts που είναι καλοραμμένα.

Τι περιλαμβάνουν τα μελλοντικά της σχέδια; Η De Maigret θα ξεκινήσει μια φιλανθρωπική συνεργασία για γυαλιά ηλίου με τη γνωστή εταιρεία TOMS, ενώ, ως πρέσβειρα της CARE France, με την υποστήριξη της Lancôme, θα επικεντρωθεί στην εκπαίδευση και την παροχή επαγγελματικών κινήτρων για τις γυναίκες ανά τον πλανήτη. Πόσα ακόμα θέλετε να ακούσετε για να τη λατρέψετε όσο εμείς;

(φωτογραφίες: The Edit)

Διαβάστε ακόμα

#BalmainArmy: Το απίστευτο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Olivier Rousteing στο Dubai

Back to work: Πώς θα αναβαθμίσεις το ντύσιμο στο γραφείο τη νέα χρονιά;

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/