Kylie Jenner: Aπαντά στις φήμες που τη θέλουν να έχει κάνει πλαστική

Kylie Jenner: Aπαντά στις φήμες που τη θέλουν να έχει κάνει πλαστική

Η μικρότερη αδελφή από τις Kardashian/Jenners φωτογραφίζεται για το περιοδικό Cosmopolitan και δίνει μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Μπορεί η Kendall να είναι αυτή που διαρκώς κλέβει τα φώτα απο την Kylie, όμως ήρθε η σειρά της μικρότερης Jenner να λάμψει. Η Kylie είναι το κορίτσι του εξωφύλλου για το τεύχος Φεβρουαρίου του Cosmopolitan, καταφέρνοντας για πρώτη φορά να γίνει το cover girl ενός τόσο μεγάλου περιοδικού. Αυτό που τραβά την προσοχή, βέβαια, στο εν λόγω εξώφυλλο, είναι τα τονισμένα χείλη της. Στη συνέντευξη που έδωσε, η Kylie αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τις φήμες που τη θέλουν να έχει "πειράξει" αυτό το χαρακτηριστικό του προσώπου της.

247463F900000578-2899220-image-a-26 1420564686287

"Με έχετε δει να μεγαλώνω από τότε που ήμουν εννιά. Το πρόσωπό μου αλλάζει. Τώρα ξέρω πώς να βάφομαι, πώς να κάνω contouring και τα υπόλοιπα. Δεν είμαι κατά της πλαστικής χειρουργικής. Δε θα έλεγα όχι, αλλά δεν είναι κάτι που επιθυμώ τώρα". Η Kylie φορά ένα τζιν, ένα λευκό t-shirt και ένα εντυπωσιακό μπλε ελεκτρίκ δερμάτινο μπουφάν, δείχνοντας πολύ διαφορετική από το τελευταίο της εξώφυλλο για περιοδικό, που ήταν το "Seventeen".

247463F500000578-2899220-image-a-27 1420564887063

Η 17χρονη Jenner φωτογραφίζεται επίσης με μια τζιν σαλοπέτα και λευκά sneakers, δείχνοντας περισσότερο κοντά στην ηλικία της, σε μια εμφάνιση που δεν προτιμά ιδιαίτερα στην καθημερινή της ζωή, όπου δεν αποχωρίζεται τα ψηλοτάκουνα. Η ίδια δε δίστασε να μιλήσει και για το διαζύγιο των γονιών της, που αντιμετώπισε κλαίγοντας, όπως δηλώνει, αλλά και για τις προσωπικές τις σχέσεις: "Αν κάποιος κάνει κάτι σε μένα, έχει να απολογηθεί σε έξι ακόμη κορίτσια!".

Διαβάστε ακόμα

Τα supermodels της Victoria's Secret φέρνουν το καλοκαίρι φορώντας τα μαγιό τους!

Olivia Palermo: Μας δίνει την ευκαιρία για μια κλεφτή ματιά στη λαμπερή ζωή της