H Cindy Crawford σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί!

H Cindy Crawford σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Γιατί είναι απoγοητευμένη;

Σε νέα της συνέντευξη στο περιοδικό ES, ένα από τα πρώτα αληθινά supermodels που υπήρξαν ποτέ, η Cindy Crawford, μιλά για τα σημερινά μοντέλα και τη θέση τους στη βιομηχανία της μόδας. Η 49χρονη καλλονή πιστεύει ότι πέρασε η χρυσή εποχή των top models και ότι τα μοντέλα δεν μπορούν πλέον να γίνουν superstars, γιατί οι μεγάλες εταιρείες και τα περιοδικά προτιμούν τους celebrities.

59b26f8e3faa66fd3936c03974c4e985

Naomi Campbell, Linda Evangelista, Tatjana Patitz, Christy Turlington, Cindy Crawford, για τη βρετανική Vogue, το 1989

"Τα μοντέλα δεν κάνουν τόσα εξώφυλλα τώρα και δεν υπογράφουν τα ακριβά συμβόλαια με τις εταιρείες καλλυντικών και εκεί βρίσκεται το χρήμα - αλλά οι ηθοποιοί, οι τραγουδίστριες και οι σταρ των reality". Η Crawford, που μαζί με τις Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Helena Christensen και Linda Evangelista, καθιέρωσαν το trend των supermodels, θεωρεί ότι δε φταίνε τα μοντέλα, αλλά φταίει το Hollywood για τη σημερινή κατάσταση. "Ο λόγος που τα supermodels υπήρχαν πραγματικά, ήταν γιατί οι ηθοποιοί του Hollywood ήθελαν να τις παίρνουν στα σοβαρά - δεν ήθελαν το κόκκινο χαλί να είναι μια πασαρέλα, όπως συμβαίνει σήμερα".

64d0869612c82714155c3011535a89e7

Η Kim Kardashian για το τεύχος Φεβρουαρίου 2015, της Vogue Australia

Το μοντέλο συνεχίζει, λέγοντας: "Και τα μοντέλα έλεγαν 'Θα το κάνουμε και αυτό!'. Και ξαφνικά η μόδα δεν αφορούσε τη Vogue και την υψηλή ραπτική, υπήρξε μια έκρηξη προβολής και ήμασταν οι ροκ σταρ σε όλο αυτό". Μετά από τα original supermodels, λίγα μοντέλα έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το χώρο της μόδας όπως εκείνες έκαναν τότε, ανάμεσά τους οι Gisele Bundchen και Kate Moss. Βέβαια, η ξαφνική άνοδος στην κορυφή της Cara Delevingne, που δε σταματά να υπογράφει ακριβά συμβόλαια και συμφωνίες με μεγάλους οίκους μόδας και καλλυντικών, δείχνει ότι μάλλον γίνεται το top model της δεκαετίας, έχοντας κάτι από την παλιά και κάτι από τη νέα γενιά μοντέλων.

Διαβάστε ακόμα

Ποιος λογαριασμός στο Instagram αποκτά 100.000(!) νέους followers κάθε μέρα;

Διάσημοι Έλληνες φωτογραφίζονται ως «Παιδιά του Φωτός» για την Calliope

http://fashiondiaries247.blogspot.com