Τι έχει να ζηλέψει η Jennifer Aniston από τη Lupita Nyong'o;

Τι έχει να ζηλέψει η Jennifer Aniston από τη Lupita Nyong'o;

Τι συμβαίνει ανάμεσα στις δύο ηθοποιούς;

Σύμφωνα με φήμες, η Jennifer Aniston ψάχνει καινούριο στυλίστα, λόγω των απογοητευτικών και αδιάφορων εμφανίσεών της στο κόκκινο χαλί (η ηθοποιός επιλέγει συνήθως safe μαύρα φορέματα). Η εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες χαρακτηρίστηκε από πολλούς βαρετή και ξεπερασμένη και η ίδια αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Η Aniston φημολογείται ότι προσέλαβε τη στυλίστρια της Lupita Nyong'o, Micaela Erlanger, έτσι ώστε να καταφέρει να αλλάξει το look της και να υιοθετήσει ένα πιο fashion forward look, πάνω στην ώρα για τα βραβεία Όσκαρ, που θα πραγματοποιηθούν το Φεβρουάριο. "Η Jennifer βαρέθηκε να κάνει πάντα ασφαλείς εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και ποτέ να μην ξεχωρίζει, ως ένα αληθινό fashion icon. Με μια πιθανή της υποψηφιότητα για τα φετινά Oscars, η Jen ξέρει ότι ήρθε η ώρα να αναβαθμίσει το στυλ της και να κάνει μια δήλωση με αυτό. Λάτρεψε αυτό που έκανε η Micaela με τη Lupita πέρσι και έπαθε εμμονή με κάθε ένα από τα looks της", δήλωσε πηγή στο Grazia.

spl712214 015

Μπορεί η Aniston να μην πήρε τελικά την υποψηφιότητά της για την ταινία "Cake", όμως έχει έρθει η στιγμή για την ίδια να λάμψει, αποδεικνύοντας ότι είναι ένα πραγματικό style icon. Άλλωστε, οι αψεγάδιαστες εμφανίσεις της Lupita σε όλα τα red carpet events, που της κερδίζουν πάντα μια θέση ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες παρουσίες, είναι σίγουρο σημάδι ότι θα δούμε επιτέλους την Jennifer να μαγνητίζει τα φλας των φωτογράφων στο κόκκινο χαλί.

Διαβάστε ακόμα

H Cindy Crawford σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Ποιος λογαριασμός στο Instagram αποκτά 100.000(!) νέους followers κάθε μέρα;

Critics' Choice Awards: Οι εμφανίσεις των celebrities που απογοήτευσαν