Το διαχρονικό στυλ και πώς θα το πετύχετε σε 4 απλά βήματα!

Το διαχρονικό στυλ και πώς θα το πετύχετε σε 4 απλά βήματα!

Τα βήματα για να πετύχετε μια διαχρονική εμφάνιση

Κάθε γυναίκα έχει το δικό της μοναδικό και προσωπικό στυλ που πολύ συχνά καθορίζεται από τις τρέχουσες τάσεις κάθε εποχής. Για να πετύχουμε όμως μια διαχρονική εμφάνιση θα πρέπει απλώς να συνδυάσουμε έξυπνα κομμάτια που όλες έχουμε στη ντουλάπα μας. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά και πώς θα τα φορέσουμε:

Α.Τα κομμάτια κλειδιά.

Επενδύστε σε κομμάτια που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα μεταξύ τους, όπως το πουλόβερ με λαιμόκοψη, μια καμπαρντίνα, ένα σωστό σε εφαρμογή τζιν (χωρίς σκισίματα ή μπαλώματα), αξεσουάρ σε ουδέτερες αποχρώσεις, το λευκό πουκάμισο. Χρησιμοποιώντας αυτά τα κομμάτια θα καταφέρετε να πετύχετε σωστούς συνδυασμούς με...διαχρονικό στυλ.

Β. Prints

Τα κλασικά prints, ρίγες, animal print, καρό που δε φεύγουν ποτέ από την μόδα και που ταιρίαζουν υπέροχα ακόμα και μεταξύ τους.

main.original12

Γ. Κομμάτια που προσαρμόζονται στο σώμα μας

Στο διαχρονικό στυλ σημαντικό ρόλο παίζει να γνωρίζουμε το σώμα μας , τι δείχνει πιο ωραίο πάνω μας και να το κάνουμε δικό μας. Ένα σωστό στην εφαρμογή σακάκι και παντελόνι είναι εξ ορισμού ο κανόνας του διαχρονικού στυλ.

Δ. Οι ισορροπημένες αναλογίες.

Το τελευταίο στάδιο είναι το πώς πρέπει να τα συνδυάζουμε για να υπάρχει η μεταξύ τους ισορροπία και να έχουμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Σε ένα cigarette jean για παράδειγμα φοράμε ένα χοντρό πουλόβερ και ρίχνουμε στους ώμους μας ένα σακάκι. Είναι ένα look που μπορείτε να φοράτε για πάντα !!