Οι άγγελοι της Victoria's Secret αποφάσισαν να παίξουν football! (+βίντεο)

Οι άγγελοι της Victoria's Secret αποφάσισαν να παίξουν football! (+βίντεο)

Τα πανέμορφα μοντέλα σε πολύ διαφορετικό ρόλο απ' αυτόν που τα έχουμε συνηθίσει!

Απ' ότι φαίνεται η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι μια απλή υπόθεση για το γνωστό οίκο εσωρούχων, Victoria's Secret. Τα "αγγελάκια" Candice Swanepoel, Adriana Lima, Lily Aldridge, Behati Prinsloo και Doutzen Kroes, βάζουν τις... αθλητικές τους εμφανίσεις και τα κράνη τους και παίζουν ένα πολύ σέξι ματς αμερικανικού football.

super-bowl-XLIX-2015-valentines-day-angels-behind-the-scenes-walking-victorias-secret-hi-res 1060x644

"Don't drop the ball"(=μην τα κάνεις μαντάρα), προειδοποιούν τα διάσημα μοντέλα στο teaser και αναφέρονται, φυσικά, στο Super Bowl, στο οποίο θα προβληθεί το επίσημο κλιπ και θα πραγματοποιηθεί την πρώτη Φεβρουαρίου, αλλά και στον ανδρικό πληθυσμό που δεν πρέπει να ξεχάσει τη γιορτή των ερωτευμένων. Δεν είναι η πρώτη φορά που το brand θα διαφημιστεί στο Super Bowl, αφού το 1999 ο οίκος προώθησε το show που θα γινόταν μέσα στη χρονιά, ενώ το 2008, διαφήμισαν ξανά τη συλλογή εσωρούχων για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, κάνοντας ρεκόρ τηλεθέασης για διαφήμιση, με 103,7 εκατομμύρια θεατές!

Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη σε ένα από τα παραδοσιακά ανδρικά αθλήματα, αλλά και την έκπληξη που επιφύλασσαν, μόλις τελείωσε ο αγώνας τους!