Η Swarovski αποκαλύπτει το νέο ρολόι Aila Day

Η Swarovski αποκαλύπτει το νέο ρολόι Aila Day

Από την κυκλοφορία της πρώτης συλλογής ρολογιών το 2009, η Swarovski καθιερώθηκε στο χώρο, χάρη στα μοντέρνα, ευκολοφόρετα κομμάτια που συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας.

Με τη χαρακτηριστική πολυτέλεια και λάμψη της επωνυμίας Swarovski, τα ρολόγια της ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε γυναίκα που αναζητά ένα στυλάτο αξεσουάρ για να συμπληρώσει την εμφάνισή της.

Λίγο πριν αποκαλύψει τη συλλογή για το 2015 στην έκθεση Baselworld, η Swarovski παρουσιάζει μία από τις καινοτομίες της, την οποία ήδη ξεχώρισε η μούσα της Swarovski, Miranda Kerr, γνωστή για την αδυναμία της στο ευκολοφόρετο casual chic στυλ. Το ρολόι Aila Day προέκυψε από το πολυπόθητο μοντέλο Aila και αναδεικνύει τη διαχρονική του γοητεία.

Μολονότι το σχέδιό του είναι κλασικό, το λευκό λουράκι σε συνδυασμό με τη στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι φωτίζεται από 52 κρύσταλλα pavé για ακόμα περισσότερη θηλυκότητα και λάμψη, καθιστώντας το ρολόι αυτό ιδανικό κόσμημα για πλήθος περιστάσεων.

swarovski2

Το ρολόι Aila Day υπογραμμίζει το πάντρεμα της χαρακτηριστικής αισθητικής της Swarovski με την ελβετική ωρολογοποιία ακριβείας, η οποία αποτελεί κοινό παρονομαστή όλων των ρολογιών που θα παρουσιαστούν στην έκθεση Baselworld. Στο εντυπωσιακό κυκλικό της περίπτερο, με συνολικό εμβαδόν 2.000 m2, νικητή του διεθνούς κύρους βραβείου Red Dot για το καλύτερο design το 2013, η Swarovski θα παρουσιάσει τις νέες σειρές ρολογιών, τις νέες αποχρώσεις των παλαιότερων μοντέλων και επιλεγμένα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά κοσμήματα γεμάτα λάμψη.