Τι κοινό έχουν οι Kendall & Kylie Jenner με την Kate Moss;

Τι κοινό έχουν οι Kendall & Kylie Jenner με την Kate Moss;

Τι ετοιμάζουν οι Jenners;

Και οι τρεις θα έχουν στο βιογραφικό τους μια συνεργασία με το Topshop! Μετά την Kate Moss και την πολύ επιτυχημένη σειρά της για τη γνωστή εταιρεία, ήρθε η σειρά των Jenners να δουλέψουν με τον κολοσσό. Φήμες αναφέρουν πως οι Kendall και Kylie είναι σε συζητήσεις με το αφεντικό του Topshop, τον Sir Philip Green για να σχεδιάσουν μια capsule συλλογή για το brand.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο αδελφές ασχολούνται με κάτι τέτοιο, αφού ήδη οι συνεργασίες τους με τα labels Steve Madden και PacSun, απέδειξαν ότι γνωρίζουν πώς λειτουργεί η βιομηχανία της μόδας. Μάλιστα, μια πηγή, δήλωσε στην εφημερίδα "The Sun": "Υπάρχουν συζητήσεις, όμως η οικογένεια είναι αρκετά θετική να δουλέψει με το Topshop, γεγονός που θα δώσει τεράστια ώθηση στο brand αυτό το καλοκαίρι. Η Kendall και η Kylie ασκούν μεγάλη επιρροή στον κόσμο της μόδας, οπότε δεν είναι περίεργο που το Topshop θέλει να δουλέψει μαζί τους. Έχουν τεράστια βάση από θαυμάστριες που είναι νέα κορίτσια και έχουν δεκάδες εκατομμύρια ακολούθους στα social media".

Τι περιμένουμε να δούμε σε μια τέτοια συλλογή; Ελπίζουμε οι επιλογές τους να περιλαμβάνουν crop tops, skinny τζιν παντελόνια και δερμάτινα jackets, που όλες έχουμε ζηλέψει από τις εμφανίσεις των Jenners!

Διαβάστε ακόμα

Jean Paul Gaultier Couture: Η Naomi, το διασκεδαστικό show & η Βίκυ Καγιά στην πρώτη σειρά

Chanel Couture: Τα κορίτσια του front-row και οι εντυπωσιακές δημιουργίες στο catwalk