Η Rihanna γδύνεται για το περιοδικό i-D και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό

Η Rihanna γδύνεται για το περιοδικό i-D και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό

Η pop star σε μια διαφορετική φωτογράφιση που αναδεικνύει άψογα τα έντονα χαρακτηριστικά της!

Η RiRi μας εξέπληξε για μια ακόμη φορά με την τελευταία της φωτογράφιση, όπου μεταμορφώθηκε σε grunge κορίτσι της δεκαετίας του '90. Μαλλιά πιασμένα σε κοτσιδάκια, καφέ χείλη, έντονα μάτια και μεγάλοι κρίκοι συνέθεσαν μια μοναδική εικόνα της τραγουδίστριας, που κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού i-D.

252BBF2000000578-0-image-a-36 1422561306415

Η Rihanna πόζαρε στο Παρίσι, στο φακό του Paolo Roversi και υπό τη στυλιστική επιμέλεια του διευθυντή μόδας του i-D, Alastair McKimm, ο οποίος δήλωσε: "Είναι πραγματικά μια από τις πιο δημιουργικές και ταλαντούχες γυναίκες που είχα ποτέ την ευχαρίστηση να δουλέψω. Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός που έχει είναι έντονος. Είναι το απόλυτο icon της εποχής μας".

252CEBC500000578-2931985-image-a-48 1422594052737

Η ίδια μοιάζει αρκετά διαφορετική στις φωτογραφίες του editorial, ενώ δε διστάζει να φωτογραφηθεί topless, φορώντας μόνο ένα φαρδύ ψηλόμεσο τζιν παντελόνι. Τα εξωτικά μάτια της τρυπούν το φακό και μας αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως δεν της είναι δύσκολο να μας εντυπωσιάζει με το εκκεντρικό της στυλ και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της.

Τι μας επιφυλάσσει για το μέλλον; Μάλλον είναι μια πολύ καλή χρονιά για εκείνη, αφού το Σάββατο ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter της νέα της συνεργασία με τον θρύλο, Paul McCartney, αλλά και τον Kanye West. What's next, Riri?

Διαβάστε ακόμα

#SmearForSmear: Η Georgia May Jagger συμμετέχει στη διαδικτυακή καμπάνια για καλό σκοπό

Haute Couture: 5 πράγματα που δε γνωρίζατε για την υψηλή ραπτική

http://fashiondiaries247.blogspot.gr