Ο Cristiano Ronaldo απαντάει στην Irina Shayk με την πιο σέξι φωτογράφιση της χρονιάς

Γωγώ Φούντα
Ο Cristiano Ronaldo απαντάει στην Irina Shayk με την πιο σέξι φωτογράφιση της χρονιάς

Και μας προσκαλεί στα backstage να το διαπιστώσουμε και μόνοι μας

Η είδηση του χωρισμού του από το supermodel Irina Shayk, ομολογουμένως τάραξε τα, έτσι κι αλλιώς ταραγμένα νερά της showbiz, μιας και για πολλούς ήταν κάτι το απροσδόκητο και αιφνιδιαστικό! Παρόλα αυτά, τόσο η ρωσίδα καλλονή, όσο και ο διάσημος ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo, έχουν βαλθεί να μας αποδείξουν ότι δεν θα κάτσουν να σκάσουν!

CR7-Cristiano-Ronaldo-Underwear-SS15-02

Μετά τις supersexy φωτογραφίσεις της Irina, ο πρώην αγαπημένος της, της απαντάει με μία εξίσου καυτή φωτογράφιση για τη νέα σειρά αντρικών εσωρούχων της CR7, της οποίας είναι κεντρικό πρόσωπο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! Ο Πορτογάλος superstar ποζάρει για το φακό του φημισμένου φωτογράφου Rankin, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι ο πρώτος αθλητής που προωθεί σειρά εσωρούχων, μιας και το ίδιο έχουν κάνει οι David Beckham και Didier Drogba.

CR7-Cristiano-Ronaldo-Underwear-SS15-03

Και μπορεί η συγκεκριμένη σειρά να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα, εμείς ωστόσο μπορούμε να πάρουμε μία πρώτη γεύση από τα παρασκήνια της φωτογράφισης στο παραπάνω video. Κορίτσια δώστε βάση και καλό σας Σαββατοκύριακο!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή τη φορά δε θα δείτε... πατούσα:Η Shakira μας συστήνει το γιο της και είναι... κούκλος

Έχουμε μία υποψία ότι ο Justin Theroux κοροϊδεύει την Aniston και σας εξηγούμε το γιατί

Η Jessica Alba σχεδιάζει κοσμήματα για καλό σκοπό