50 Αποχρώσεις του Γκρι: Ο mr. Grey, Jamie Dornan, σε photos που σίγουρα θέλετε να δείτε

50 Αποχρώσεις του Γκρι: Ο mr. Grey, Jamie Dornan, σε photos που σίγουρα θέλετε να δείτε

40+1 φωτογραφίες του πρωταγωνιστή της πιο πολυαναμενόμενης ταινίας του 2015

From 0 to Grey: Δεν είναι και λίγο μέσα σε διάστημα ενός περίπου χρόνου να γίνεσαι το αντικείμενο του πόθου κάθε γυναίκας του πλανήτη. Ο Jamie Dornan κέρδισε το ρόλο του "κύριου Γκρέι" και έκτοτε η δημοτικότητά του έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Πριν γίνει όμως, πρωταγωνιστής της πιο hot ταινίας της φετινής χρονιάς, ο Ιρλανδός Jamie εργαζόταν ως μοντέλο.

Calvin-Klein-Jeans-Fall-2009-Ad-Campaign-jamie-dornan-7708722-1024-696

Στα πρώτα του βήματα ως μοντέλο πόζαρε μαζί με τις Eva Mendes και Kate Moss για τον οίκο Calvin Klein, ενώ εργάστηκε και για τα brands Dior, Aquascutum και Armani. Ο Jamie άρχισε να γίνεται γνωστός ως ηθοποιός από τη σειρά "The Fall", ενσαρκώνοντας έναν κατά συρροή δολοφόνο που δρα στο Belfast. Όλα αυτά, φυσικά, μέχρι τον Οκτώβριο του 2013, όταν ο Dornan αντικατέστησε τον Charlie Hunnam στο ρόλο του πρωταγωνιστή, προκαλώντας φρενίτιδα ενθουσιασμού γύρω από το όνομά του.

151749-800w
Jamie-Dornan-Aka-Christian-Grey

Η πρεμιέρα της ταινίας, 50 Αποχρώσεις του Γκρι, είναι αυτή την Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου και αναμένουμε να δούμε αν ο Jamie Dornan θα παίξει σωστά το ρόλο του (αν κρίνουμε, βέβαια από τα trailers, αυτό είναι μάλλον σίγουρο). Μέχρι τότε, συγκεντρώσαμε για εσάς φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο Dornan είναι ο κατάλληλος "mr. Grey". Για περισσότερο "Christian Grey", κάντε κλικ στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Ο Mr. Grey σε καλεί στο σπίτι του: Εσύ θα του πεις... όχι;

Jennifer Lawrence: Η εντυπωσιακή της γυμνή φωτογράφιση, αγκαλιά με ένα φίδι

Ο Cristiano Ronaldo απαντάει στην Irina Shayk με την πιο σέξι φωτογράφιση της χρονιάς

fashiondiaries247.blogspot.com