Ο Μάκης Τσέλιος στο Beauty-Fashion & Photo Department του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Ο Μάκης Τσέλιος στο Beauty-Fashion & Photo Department του ΙΕΚ ΑΚΜΗ



Ο πολυβραβευμένος δημιουργός γνώρισε έναν προς έναν τους σπουδαστές του Τομέα, τους καλωσόρισε στον μαγικό κόσμο των σπουδών της Μόδας και ενημέρωσε τους καταρτιζόμενους του τελευταίου έτους, για την τάση που θα έχει το φετινό Fashion Show στο οποίο θα λάβουν μέρος στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς!


Κατά τη διάρκεια της εισήγησής του, ο Μάκης Τσέλιος μίλησε στους σπουδαστές για λιτές minimal γραμμές με κυρίαρχο χρώμα το «black & white», για γεωμετρικές διαστάσεις και every day cocktail διάθεση. Βασικός στόχος για φετινή χρονιά , είναι οι "every day" δημιουργίες με προσωπικότητα.

2 502d6


Συγχρόνως, τόνισε στους εκπαιδευόμενους, ότι αυτό που έχει σημασία τη χρονική περίοδο που διανύουμε, είναι να σφυγμομετρούμε τις συνθήκες και να μπορούμε να προσαρμόζουμε τις ιδέες μας σ' αυτές όπως προστάζουν κάθε φορά οι διεθνείς τάσεις.


Στο τέλος του εξαμήνου, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους με Σχέδια, ώστε ο Μάκης Τσέλιος να αξιολογήσει και να διαλέξει τις δημιουργίες που θα ξεχωρίσουν για τη φετινή Επίδειξη Μόδας