Mamma Mia! Οι Dolce & Gabbana συγκίνησαν με μια συλλογή αφιερωμένη στη μητρότητα

Mamma Mia! Οι Dolce & Gabbana συγκίνησαν με μια συλλογή αφιερωμένη στη μητρότητα

Οι σχεδιαστές μας άφησαν άφωνους με μια επίδειξη μόδας, φόρο τιμής, στις μητέρες όλου του κόσμου

Οι Domenico Dolce & Stefano Gabbana αποφάσισαν να πρωτοτυπήσουν και να μας εντυπωσιάσουν για μια ακόμη φορά με το fashion show που παρουσίασαν στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου. Όταν άναψαν τα φώτα, εκτός από τα μοντέλα, μητέρες με τα παιδιά τους, ανάμεσά τους και η εγκυμονούσα Bianca Balti, περπάτησαν στο catwalk, αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο για μια γυναίκα, από τη μητρότητα.

dolceandgabbana 54e81

"Είναι πάντα εκεί. Είναι το άτομο που μπορείς πάντοτε να πάρεις τηλέφωνο. Κάθε άνθρωπος παντού έχει μια μητέρα", δήλωσε ο Stefano Gabbana. Τα signature κομμάτια, όπως τα κλασικά μαύρα pencil φορέματα από δαντέλα, δεν έλειψαν από την πασαρέλα, όμως ο ρομαντισμός, η αγάπη και η αγνότητα της μητέρας ήταν το βασικό στοιχείο που εντοπίστηκε σε όλα τα ρούχα της συλλογής. Το μαύρο, το λευκό, το κόκκινο, το ροζ και το χρυσό κυριάρχησαν στη χρωματική παλέτα των Dolce & Gabbana, σε γραμμές των '40s, '50s και '60s, που κολακεύουν τη γυναικεία σιλουέτα.

dg 7bad1

Μια διαφορετική προσέγγιση στη μόδα, πιο ανθρώπινη, που σίγουρα άγγιξε ακόμη και τον πιο δύσκολο κριτή, με κομμάτια εμπνευσμένα από ζωγραφιές που έκαναν τα ανιψάκια του Domenico και που έδιναν την αίσθηση μιας ανέμελης παιδικότητας. Viva La Mamma! Ποιος άλλος τίτλος θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα αυτή τη συλλογή;

φωτογραφίες: Style.com

Διαβάστε ακόμα

#MFW: Οι καλύτερες στιγμές από τα shows των Prada, Moschino & Gucci

5+1 πράγματα που δε γνώριζες για τα παπούτσια

fashiondiaries247.blogspot.com