Kim Kardashian: Φωτογραφίζεται με αναπάντεχο τρόπο για το AdWeek

Kim Kardashian: Φωτογραφίζεται με αναπάντεχο τρόπο για το AdWeek

Η reality σταρ φωτογραφίζεται με αφορμή την επιτυχία του mobile παιχνιδιού της και μιλά για την οικογένειά της, την τεχνολογία και φυσικά, τις selfies!

Η "βασίλισσα" της reality tv, Kim Kardashian βρέθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Adweek, φορώντας ένα μαύρο latex φόρεμα, αποκαλύπτοντας πως σχεδιάζει να γίνει η νέα superstar της τεχνολογίας. Το παιχνίδι για smartphones της Kim, Kim Kardashian Game, έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως και έχει αποφέρει στην ίδια εξίσου τεράστια κέρδη στον τραπεζικό της λογαριασμό. Τι λέει η ίδια για τη ζωή της;

"Ελπίζω (οι θεατές) να καταλαβαίνουν ότι είμαστε μια φυσιολογική οικογένεια. Μπορεί να μην το πιστεύουν, αλλά είμαστε μια οικογένεια όπως όλες τις άλλες, που περνά διάφορα πράγματα και πάντα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο", αναφέρει για το Keeping Up With the Kardashians, που έκανε την οικογένειά της διάσημη.

kim-kardashian-adweek-3 40a0d

Η Kim φωτογραφίζεται φορώντας ρούχα που μοιάζουν βγαλμένα από το παιχνίδι της, στο οποίο, μάλιστα, έχει προσθέσει τα μέλη της οικογένειάς της ως χαρακτήρες. "Λατρεύω να σκέφτομαι διαφορετικές ιδέες για apps και έχω μερικές ακόμη που θέλω να υλοποιήσω", προσθέτει. Με sleek αλογοουρά, λευκό bodycon φόρεμα και matching παπούτσια, η κυρία West βρίσκεται γι' ακόμη μια φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αποδεικνύοντας πως πέρα από τα realities και τη glamorous ζωή της, διαθέτει επιχειρηματικό δαιμόνιο.

bb4347cf6fb1b1a8964088d96c6f9e15bd102af9 9cb60

Η σέξι Kardashian, δε δίστασε να μιλήσει, τέλος και για την παρουσία της στα social media: "Πρέπει να έχεις αίσθηση του χιούμορ μια στο τόσο. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το να βγάζεις τόσες πολλές selfies είναι γελοίο. Για εμένα, αυτό που είναι αστείο είναι το να αγαπώ τόσο πολύ να τραβάω φωτογραφίες και να τις δημοσιεύω στα social media για να δημιουργώ αναμνήσεις. Πραγματικά αγαπώ τη λάμψη της ζωής και τα μαλλιά και το μακιγιάζ και όλα αυτά, οπότε μου αρέσει να μοιράζομαι τη ζωή μου με τους ανθρώπους - αυτή είμαι".

Διαβάστε ακόμα

Mamma Mia! Οι Dolce & Gabbana συγκίνησαν με μια συλλογή αφιερωμένη στη μητρότητα

Kate Moss: Το supermodel φορά το ιδανικό ανοιξιάτικο παλτό