Brasserie Chanel: Cara, Kendall & άλλα supermodels γευματίζουν και πίνουν στην πασαρέλα!

Brasserie Chanel: Cara, Kendall & άλλα supermodels γευματίζουν και πίνουν στην πασαρέλα!

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στο πρωτότυπο show του "μάγου" της πασαρέλας, Karl Lagerfeld!

Ήρθε η στιγμή της εβδομάδας μόδας του Παρισιού που οι περισσότεροι περιμέναμε και φυσικά, αυτή δεν είναι άλλη από την παρουσίαση της συλλογής του οίκου Chanel για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16. Ο μετρ των fashion shows, Karl Lagerfeld, κατάφερε για μια ακόμη φορά να μας εντυπωσιάσει, μετατρέποντας το Grand Palais σε παραδοσιακή γαλλική brasserie, με την ονομασία "Brasserie Gabrielle"!

11032992 897603733595201 1645818757 n 3a030

photo via Instagram @carolinedemaigret

Τα μοντέλα, αφού περπάτησαν κανονικά στην πασαρέλα, κάθισαν στο "Chanel bar", έφαγαν γαλλικά croissants και ήπιαν (Chanel) χυμό, παρέα με τον αξιολάτρευτο Hudson Kroenig, το μικρό... βαφτιστήρι του Lagerfeld. Ο Baptise Giabiconi - αγαπημένο μοντέλο του Kaiser, είχε το ρόλο του σερβιτόρου και το διάσημο κοινό παρακολουθούσε με ενδιαφέρον όλα όσα διαδραματίζονταν σε ένα από τα πιο πρωτότυπα catwalks αυτής της χρονιάς. Anna Wintour, Mario Testino, Florence Welch, Chiara Ferragni, Poppy Delevingne και Kris Jenner ήταν ανάμεσα στα A-list ονόματα που παρακολούθησαν το show, στο οποίο είδαμε αρκετά διαφορετικές δημιουργίες απ' αυτές που συνήθως παρουσιάζει ο οίκος Chanel.

891414 1573338862907420 67699177 n 8ba1d

photo via Instagram @chiaraferragni

Το καπιτονέ στην πιο μοντέρνα εκδοχή του, ογκώδη πανωφόρια, mix n' match συνδυασμοί, tartan, αλλά και τα κλασικά tweed ταγέρ του οίκου, με embellished λεπτομέρειες, ήταν όλα όσα είδαμε και όλα όσα προτείνει ο σχεδιαστής να φορέσουμε το Σεπτέμβριο. Τι ξεχωρίσαμε; Το χρυσό bomber jacket, που μαντεύουμε ότι θα γίνει το αντικείμενο του πόθου κάθε γυναίκας για την επόμενη σεζόν, μαζί με τα wearable κομμάτια της συλλογής, όπως το γκρι mohair παλτό(ουάου!) και τις pencil φούστες του Karl, έχουν ήδη μπει στη wishlist μας για το φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμα

Όταν οι διάσημες δε δείχνουν κανένα έλεος: Η φωτογραφία αυτή θα σας κάνει όλους έξαλλους!

Behind the dress: Η απίστευτη ιστορία πίσω από τη δημιουργία ενός Chanel Couture φορέματος

fashiondiaries247.blogspot.com