H&M Studio S/S15: Ποιοι celebrities παρευρέθηκαν στο λαμπερό event;

H&M Studio S/S15: Ποιοι celebrities παρευρέθηκαν στο λαμπερό event;

Όλα όσα συνέβησαν στο πάρτι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής του αγαπημένου μας brand!

Η γνωστή εταιρεία H&M διοργάνωσε, σε συνεργασία με το Fashion Workshop by Vicky Kaya, το βράδυ της Τετάρτης ένα glamorous πάρτι, με αφορμή το λανσάρισμα της νέας της συλλογής Studio S/S15 και το Queen.gr ήταν εκεί!

Οι καλεσμένοι της εκδήλωσης παρακολούθησαν live performance των My Drunken Haze και dj sets των Λατερνατίβ, ενώ ταυτόχρονα, η ομάδα του Fashion Workshop έκανε personal styling σε όσους επιθυμούσαν να μάθουν περισσότερα για το πώς θα φορεθούν οι νέες τάσεις αυτή τη σεζόν. "Είμαι πολύ χαρούμενη με τη συνεργασία του Fashion Workshop με την Η&Μ για τις ανάγκες του λανσαρίσματος της συλλογής Studio SS15. Πρόκειται για μια λαμπερή και ευκολοφόρετη συλλογή με επιρροές τη χαλαρή ζωή του Μαϊάμι και του Palm Springs", δήλωσε για τη νέα αυτή συλλογή των H&M, η Βίκυ Καγιά.

img 0982 b0440

Κατερίνα Παπουτσάκη, Βίκυ Καγιά, Dominique Fantaccino, Τζένη Θεωνά

Το pajama style, οι αθλητικές επιρροές και το χαλαρό, laid-back στυλ κυριαρχούν σε ολόκληρη τη συλλογή, που θα πωλείται σε τρία καταστήματα στην Ελλάδα, από τις 12 Μαρτίου

Ανάμεσα στους διάσημους προσκεκλημένους που είδαν τις ανοιξιάτικες συλλογές του brand, βρέθηκαν οι Άκης Πετρετζίκης, ο Γιάννης Στάνκογλου, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Ελένη Φουρέιρα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρία Ηλιάκη, Τζένη Θεωνά και η Τζένη Μπαλατσινού. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το event πατώντας κλικ στην παραπάνω gallery!

(Τη συλλογή H&M Studio S/S15 θα βρείτε στα καταστήματα H&M: Ερμού 54 - Κέντρο, Μεταξά 41 στη Γλυφάδα και στη Τσιμισκή 20-22, Θεσσαλονίκη)