David Beckham: "Ο Brooklyn κλέβει τα ρούχα μου!"

David Beckham: "Ο Brooklyn κλέβει τα ρούχα μου!"

Το πόσο cool μπαμπάς είναι ο David και πόσο stylish αυτή η οικογένεια, είναι κάτι που δε θα ξεπεράσουμε ποτέ

Τα περισσότερα παιδιά δε θεωρούν τους γονείς τους cool, όμως, τι γίνεται όταν έχεις για μπαμπά έναν από τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη; Η κατάσταση είναι ακριβώς η ίδια! Ο David μίλησε στη βρετανική Vogue για την οικογένειά του και αναφέρει ότι ο μεγάλος γιος του, ο Brooklyn δεν τον θεωρεί cool - όμως το γεγονός ότι κλέβει ρούχα από τη ντουλάπα του, αποδεικνύει ότι μάλλον ο πατέρας του αποτελεί πρότυπο για τον ίδιο.

"Πρέπει να θυμίζω διαρκώς στο Brooklyn ότι είμαι από τους cool μπαμπάδες. Για τα γενέθλιά του, του πήρα δώρο κάποια από τα παπούτσια που βγάζει ο Kanye, οπότε με θεώρησε cool για περίπου πέντε ώρες. Κλέβει κάτι από τη ντουλάπα μου κάθε μέρα. Είχα ένα δερμάτινο παντελόνι Saint Laurent που δεν είχα φορέσει ποτέ και ο Brooklyn το βρήκε, το φόρεσε και ακόμα το φοράει. Αυτό το παντελόνι ήταν δικό μου και σίγουρα δεν είναι δικό μου πια", δηλώνει.

Δεν είναι μόνο ο Brooklyn που έχει την "κακή συνήθεια" να κλέβει ρούχα από τις ντουλάπες των διάσημων γονιών του. Η μικρή Harper Seven, κάνει το ίδιο: "Τη στιγμή που μπαίνει η Harper στο σπίτι, βάζει τη στολή της μπαλαρίνας της και ένα ζευγάρι τακούνια της Victoria", αναφέρει ο David γελώντας, "αλλά βάζει και τα ποδοσφαιρικά παπούτσια των αγοριών, οπότε έχει τις διαστάσεις και των δύο. Είναι σημαντικό τα παιδιά να έχουν τις δικές τους απόψεις για το στυλ και τη μοναδικότητα. Είναι όλα διαφορετικά - ο Romeo είναι διαφορετικός με πολλούς τρόπους και ο Brooklyn και ο Cruz επίσης. Έχουν αναγνωρίσει στη Harper ότι είναι ωραία αυτά που φοράει και της αρέσει - είναι ένα αστείο μικρό πλασματάκι". Με τέτοιους γονείς και τέτοιες γκαρνταρόμπες, αναρωτιέται κανείς, πώς γίνεται αυτά τα παιδιά να μην γίνουν stylish ενήλικοι;

Διαβάστε ακόμα

Η Kendall Jenner αποκαλύπτει το μυστικό, για να φοράς με άνεση τα ψηλοτάκουνα παπούτσια!

Ψηλοτάκουνα ή έργα τέχνης; Τα πιο ξεχωριστά παπούτσια που είδαμε στις εβδομάδες μόδας

fashiondiaries247.blogspot.com