Callista Craft bags: Οι υπερστυλάτες τσάντες που λατρεύουμε!

Callista Craft bags: Οι υπερστυλάτες τσάντες που λατρεύουμε!

Είδαμε από κοντά πώς δημιουργούνται 

 

Την Πέμπτη στις 12 Μαρτίου είχαμε την τιμή να παρευρεθούμε στην παρουσίαση της νέας συλλογής για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2015 των υπέροχων Callista Craft Bags.

Είδαμε μοντέρνα πουγκιά και σακίδια πλάτης, κομψά clutches , mini tote και φυσικά τις iconic πλέον shopping bags όλες με τις χαρακτηριστικές κεντημένες λεπτομέρειες σε νέες χρωματιστές αποχρώσεις και μίνιμαλ σχεδιασμό. Πάνω από όλα όμως και πρωταρχικό ρόλο σε μια Callista τσάντα παίζει η επιλογή από φίνα δέρματα και υλικά πάντα επιλεγμένα από τις ίδιες τις σχεδιάστριες, Ελένη Αγιοστρατίτη και Σύλια Κωνσταντινίδου, όπως οι ίδιες τις οραματίστηκαν όταν ίδρυσαν το brand τον Απρίλιο του 2013.

cal1 6b1e0

Περιηγηθήκαμε στο εργαστήριο όπου φτιάχνονται χειροποίητα τα 400 stiches και οι 300 κόμποι που απαιτούνται για την δημιουργία κάθε Callista. Οι κεντημένες ραφές και το πλεγμένο σε διαδοχικούς κόμπους δερμάτινο κορδόνι που αγκαλιάζει τις λαβές αποτελούν και το σήμα κατατεθέν του brand.

Την μεγαλύτερη έκπληξη, που μας χαροποίησε ιδιαίτερα μας την είπαν στο τέλος, ό,τι πλέον χάρη στην ειδική υπηρεσία προσωποποίησης monogramming έχουμε τη δυνατότητα να προσθέσουμε τα αρχικά του ονοματός μας κάνοντας την Callista μας μοναδική και κατάδική μας!!

cal2 13e68

Τα προϊόντα Callista διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα και σημεία πώλησης στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τα ελληνικά νησιά καθώς επίσης και στην Αγγλία, τη Γερμανία και την Ελβετία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σημεία πώλησης αλλά και για online αγορές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.callistacrafts.com

6.Callista Crafts SS15 tote laser morocco white 34f4e
17.Callista Crafts SS15 backpack lattice beigesand 61759
21.Callista Crafts SS15 mini tote lattice greenperroquet 9594d
30.Callista Crafts SS15 pouch lattice sunset 400b0