Justin Bieber & Kendall Jenner ανεβάζουν τη θερμοκρασία ποζάροντας για τη Vogue (+φωτός)

Justin Bieber & Kendall Jenner ανεβάζουν τη θερμοκρασία ποζάροντας για τη Vogue (+φωτός)

Οι δύο νέοι είναι κομμάτι των "κακομαθημένων παιδιών" της showbiz, σύμφωνα με το γνωστό περιοδικο

Το να αποκαλεί κάποιος "κακομαθημένο" δεν είναι ακριβώς αυτό που θα λέγαμε κοπλιμέντο, όμως όταν η αμερικανική Vogue αποφασίζει να σε αποκαλέσει έτσι, σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Στο τεύχος Απριλίου, η Anna Wintour αποφάσισε να βάλει το "it crowd του 2015", ή αλλιώς την "αριστοκρατία του Instagram", φωτογραφίζοντας τους Justin Bieber, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Ansel Elgort και Dylan και Hopper Penn, στο... φυσικό τους περιβάλλον.

kendall-jenner-justin-bieber-ansel-elgort-gigi-hadid-10 700x1050 bc6b5

Τι εννοούμε; Οι celebrities ποζάρουν στο φακό του Mario Testino, καθισμένοι σε ξαπλώστρες ή μέσα σε πολυτελή αυτοκίνητα και περπατούν στους δρόμους του Los Angeles, πίνοντας καφέ και smoothies.

kendall-jenner-gigi-hadid 1200x802 958b0
kendall-jenner-justin-bieber-ansel-elgort-gigi-hadid-05 3d84f

"Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι μπορώ απλά να φορέσω ένα ζευγάρι γυαλιά και να πάω οπουδήποτε - αλλά υποσυνείδητα γνωρίζω πως όταν είμαι στο γυμναστήριο, πρέπει να κρατήσω ενέργεια για να κάνω την απόσταση μέχρι τη μπροστινή θέση της ζωής μου σε 4.5 δευτερόλεπτα, όταν φεύγω", αναφέρει η Kendall για τους paparazzi. Από την άλλη πλευρά, ο Justin Bieber, δηλώνει: "Στην πραγματικότητα, είμαι εσωστρεφής. Αλλά όσον αφορά τις φωτογραφίσεις μόδας, ή το να είμαι στη σκηνή, δεν αισθάνομαι νευρικότητα".

kendall-jenner-american-vogue-justin-bieber-shoot 1200x804 27843

Να σημειώσουμε εδώ, ότι ο Bieber είναι το πρόσωπο του οίκου Calvin Klein και σύμφωνα με φήμες και η Kendall θα πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια για το συγκεκριμένο brand. Λέτε να τους δούμε να φωτογραφίζονται παρέα σε ακόμη πιο σέξι πόζες;

φωτογραφίες: Vogue

Διαβάστε ακόμα

Αυτό δεν το περιμέναμε: Ποιο είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Βeyoncé;

Αυτό το ζευγάρι είναι αξιολάτρευτο! Τι αποκάλυψε ο David Beckham για τη σύζυγό του;