Η πρώτη καμπάνια της Kendall Jenner για τον οίκο Calvin Klein είναι γεγονός! (+φωτός)

Η πρώτη καμπάνια της Kendall Jenner για τον οίκο Calvin Klein είναι γεγονός! (+φωτός)

Το μοντέλο φωτογραφίζεται για το brand και μας θυμίζει τα πρώτα βήματα της Kate Moss

Είναι πλέον επίσημο: Η Kendall Jenner είναι το νέο πρόσωπο του Calvin Klein! Τον τελευταίο καιρό ακούγονταν πολλές φήμες σχετικά με αυτό το γεγονός, όμως τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά. Ο οίκος έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της νέας καμπάνιας όπου πρωταγωνιστεί το γνωστό μοντέλο, με το hashtag #mycalvins, που ήδη μετρά 13 εκατομμύρια(!) αλληλεπιδράσεις ανά τον πλανήτη.

Η Kendall πόζαρε στο φακό του διάσημου φωτογράφου Alasdair McLellan(που έχει φωτογραφίσει στο παρελθόν celebrities όπως τις Victoria Beckham, Rihanna, Tilda Swinton, Miranda Kerr & Alexa Chung) με φυσικό μακιγιάζ και με slicked hair style, όπως παλιότερα είχε και η Kate Moss, όταν φωτογραφήθηκε για το brand.

calvin-klein-jeans-s15-mycalvins-denim-series ph alasdair-mclellan-sg03 592x888 90e36

"Ήταν πολύ διασκεδαστικό", δηλώνει η Jenner στο WWD. "Είναι πολύ ενθουσιώδες. Ειλικρινά, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, το να μπορώ να κάνω κάτι σαν κι αυτό. Οι διαφημιστικές καμπάνιες του Calvin Klein είναι πάντα αξέχαστες. Το να γίνω ένα μοντέλο του Calvin Klein είναι κάτι που ονειρευόμουν πάντοτε και είναι απίστευτο που ακολουθώ τόσο μεγάλα μοντέλα όπως τις Kate Moss, Christy Turlington και Lara Stone. Είναι ένα απίσευτο brand για να είσαι κομμάτι του και είμαι τρομερά ενθουσιασμένη". Μαζί τη συνεργασία της με την εταιρεία καλλυντικών Estée Lauder, αυτό της το συμβόλαιο είναι από τα σημαντικότερα στη μέχρι τώρα καριέρα της και ουσιαστικά την καθιερώνει ως ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της εποχής.

Δείτε στην παραπάνω gallery περισσότερες φωτογραφίες από την πρώτη καμπάνια της Kendall Jenner για τον οίκο Calvin Klein!

Διαβάστε ακόμα

Η Ashley Olsen δημιουργεί το πιο "χρήσιμο" trend της σεζόν!

Karl Lagerfeld: 60 χρόνια καριέρας στη μόδα, σε μια μοναδική έκθεση

fashiondiaries247.blogspot.com