Η Kendall Jenner ποζάρει για τον Karl Lagerfeld και αποκαλύπτει γιατί ζηλεύει την Kim

Η Kendall Jenner ποζάρει για τον Karl Lagerfeld και αποκαλύπτει γιατί ζηλεύει την Kim

Το 19χρονο μοντέλο φωτογραφίζεται με ρούχα υψηλής ραπτικής και δίνει μια συνέντευξη που θα συζητηθεί

Η Kendall Jenner έκανε το ντεμπούτο της στο χώρο της μόδας το Φεβρουάριο του 2014 και έκτοτε έχει καταφέρει να περπατήσει σε 31 μεγάλα fashion shows, να γίνει το πρόσωπο της Estee Lauder και να γίνει κολλητή φίλη του Karl Lagerfeld.

Το 19χρονο μοντέλο κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου του γνωστού περιοδικού Harper's Bazaar, σε μια φωτογράφιση διαφορετική από τις συνηθισμένες. Η Jenner ποζάρει στο φακό του Karl Lagerfeld και υπό τη στυλιστική επιμέλεια της Amanda Harlech μεταμορφώνεται, φορώντας πανάκριβα ρούχα υψηλής ραπτικής.

hbz-kendall-jenner-04 07212

Η ίδια μιλά για τη φιλία της με τα supermodels, Cara Delevingne, Joan Smalls και Gigi Hadid και αναφέρει πως είναι πολύ σημαντικό να έχεις φιλίες στο χώρο, για να έχεις παρέα στα πάρτι, στα events και στα shows όπου συμμετέχεις. Η Kendall δηλώνει ότι είναι αρκετά φιλόδοξη, εκτιμά πολύ το πόσο άλλαξε η ζωή της τον τελευταίο χρόνο και δε διστάζει να αναφερθεί στο δικό της style icon, που δεν είναι άλλο από τη μεγάλη αδελφή της, Kim Kardashian. "Πραγματικά θαυμάζω το στυλ της Kim. Είναι απίστευτο. Ξέρει πώς να ντύνεται σύμφωνα με το σωματότυπό της. Νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει τεράστιο fashion icon. Ήταν πολύ διασκεδαστικό να είμαι στο Παρίσι μαζί της, όμως έβγαινα και έλεγα από μέσα μου, 'Ω, Θεέ μου, λατρεύω το outfit μου', και μετά έβλεπα την Kim και έλεγα 'Το outfit μου είναι χάλια μπροστά στο δικό σου!".

Δείτε ολόκληρη τη φωτογράφιση της Kendall για το Harper's Bazaar κάνοντας κλικ στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Η Kim Kardashian μιλά για τη στυλιστική εμμονή(!) της μικρής της κόρης, North West

#ImNoAngel: Νέα καμπάνια με plus-size μοντέλα πάει κόντρα στη Victoria's Secret!

fashiondiaries247.blogspot.com