Eternity Gold: όταν το "για πάντα" γίνεται μια υπέροχη συλλογή κοσμημάτων!

Eternity Gold: όταν το "για πάντα" γίνεται μια υπέροχη συλλογή κοσμημάτων!

Με την υπογραφή της σχεδιάστριας Αλεξάνδρας Ανδρέου

Η συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων Eternity Gold της σχεδιάστριας Αλεξάνδρας Ανδρέου εμπνέεται από το "για πάντα". Στη ζωή, στην αγάπη, στον έρωτα, η designer αποκαλύπτει το πάθος της για τη διαχρονική δημιουργία που υπάρχει, φοριέται, διακοσμεί, δωρίζεται, για πάντα, σε κάθε εποχή, ταιριάζοντας σε κάθε τάση.

Τα πολύτιμα μέταλλα κάμπτονται σε διαχρονικά πρωτότυπα σχέδια και οι ιδιαίτερες πέτρες λαξεύονται με όραμα να φορεθούν μοναδικά από γυναίκες και άντρες.

Η συλλογή είναι αποτέλεσμα δημιουργικής σκέψης, με κοσμήματα από χρυσό και ασήμι, ενώ η επιλογή των λίθων είναι βασισμένη στο μοναδικό τους χαρακτήρα και στα χρώματα. Κάθε σχέδιο κρύβει μία ξεχωριστή ιστορία, ειπωμένη με δεξιοτεχνία.

3 1156a

«Ήθελα να δημιουργήσω μία συλλογή κοσμημάτων ξεχωριστή, με κομμάτια που να μη χρειάζεται να τα αποχωριστείς από πάνω σου ανεξάρτητα από την ώρα και τη μέρα. Κομμάτια που αποτυπώνουν τη δική τους ιστορία ανάλογα με το σχέδιο τους. Πιστεύω ότι κάθε κόσμημα πρέπει να είναι διαχρονικό ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας», εξηγεί η Αλεξάνδρα Ανδρέου.

Τα κοσμήματα Eternity Gold φτιάχνονται στην Ελλάδα και θα τα βρεις σε χρυσό 14κ ,9κ και 925 ασήμι . Όλα τα κομμάτια βγαίνουν σε κίτρινο χρυσό, ροζ χρυσό, λευκόχρυσο με μαύρο επιπλατίνωμα και ασήμι.

Smart Tips
Στη συλλογή θα βρεις λεπτές αλυσίδες με κοσμήματα που κοσμούν το λαιμό διακριτικά και μπορούν να φορεθούν πολλές μαζί.
Η σειρά με τα δαχτυλίδια έχει πληθώρα σχεδίων που φοριούνται σε πολλά δάχτυλα

Πού θα τα βρεις
Στη σελίδα Facebook eternity GOLD