H Stokke® επιστρέφει με ένα αποκλειστικό πακέτο προϊόντων

H Stokke® επιστρέφει με ένα αποκλειστικό πακέτο προϊόντων

Ντύστε το καρότσι σας με ρίγες για να κάνετε τις πιο στυλάτες βόλτες

Οι βόλτες των μικρών μας φίλων απέκτησαν στυλ και η Stokke® το γνωρίζει καλά αυτό. Τώρα μπορείτε κι εσείς να προμηθευτείτε το αποκλειστικό πακέτο προϊόντων περιορισμένης έκδοσης, δηλαδή ένα White Stripe Style Kit με την αγορά του Stokke® Xplory® True Black. Αυτή η περιορισμένη έκδοση Style Kit διατίθεται αποκλειστικά ως μέρος του πακέτου προσφοράς και μόνο σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Stokke Xplory True Black 150305-15 2e2b9

Εμπνευσμένο από τη μοναδική γραμμή και καινοτομία του ίδιου του καροτσιού, το True Black κάνει το χαρακτηριστικό ντιζάιν του Stokke® Xplory® ακόμα πιο εντυπωσιακό. Η αντίθεση στην υφή των απαλών και ματ υφασμάτων με την υφή του γυαλιστερού μετάλλου χρησιμοποιείται σε έναν συνδυασμό που δίνει σαφώς μια ξεχωριστή εμφάνιση. Όλα τα στοιχεία του σκελετού έχουν δεχθεί ειδική επεξεργασία προκειμένου να επιτευχθεί η επιθυμητή μαύρη απόχρωση, για να κολακεύουν τα υφάσματα του καροτσιού.

Stokke Xplory True Black with Style Kit White Stripes 140506-8I7904 9c737

Η έκδοση True Black περιλαμβάνει τον σκελετό του καροτσιού και το κάθισμα, ποτηροθήκη, τσάντα για τα ψώνια, ομπρέλα και πορτ μπεμπέ (το πορτ μπεμπέ διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές).

Ανεξάρτητα από το στυλ σας, κλασικό, κουλ ή ροκ, - το True Black δημιουργήθηκε για να σας ταιριάζει. Για να δημιουργήσετε έναν διαχρονικό και μοντέρνο συνδυασμό, ντύστε το καρότσι σας True Black με κομψές ρίγες.