Το κορίτσι μεγάλωσε! Η κόρη του Johnny Depp, Lily Rose, στην πρώτη της φωτογράφιση

Το κορίτσι μεγάλωσε! Η κόρη του Johnny Depp, Lily Rose, στην πρώτη της φωτογράφιση

Η 15χρονη κόρη του γνωστού ηθοποιού κάνει τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο

Την είδαμε να μαγνητίζει τα φλας των φωτογράφων για πρώτη φορά στο fashion show του οίκου Chanel Paris-Salzbugr στη Νέα Υόρκη, όπου και κάθισε στην πρώτη σειρά της επίδειξης, μαζί με τη μητέρα της, Vanessa Paradis. Δεδομένης της elegant ομορφιάς της, την οποία κληρονόμησε από τα "τυχερά" γονίδια των δύο celebrity γονιών της, περιμέναμε ότι μια καριέρα στο modelling θα ήταν επόμενη επιλογή για την ίδια.

img 9172 4e4dc

Η Lily-Rose Depp πραγματοποίησε την πρώτη της φωτογράφιση, για το περιοδικό Oyster και το αποτέλεσμα μας άφησε άφωνους. Η κόρη των Johnny Depp & Vanessa Paradis ποζάρει με μεγάλη άνεση στο φακό, σε φωτογραφίες, που θα μπορούσαν να είναι snaps από κάποιο μεγάλο supermodel. Η ίδια δημοσίευσε ένα sneak peek από το project στο Instagram, και οι περίπου 250.000 followers της ανταποκρίθηκαν αμέσως, σχολιάζοντας θετικά τη νέα της αυτή προσπάθεια. Η Depp φωτογραφήθηκε από τη Dana Boulos κι εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις λήψεις, τις οποίες θα δείτε, κάνοντας κλικ στην παραπάνω gallery!

Δε θα ταίριαζε το πρόσωπό της άψογα σε μια καμπάνια Chanel ή Dior; Υποψιαζόμαστε ότι θα δούμε πολλά περισσότερα στο μέλλον από τη Lily-Rose και ανυπομονούμε να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα...

Διαβάστε ακόμα

The Calzedonia Experience: Όλα όσα είδαμε στο καλοκαιρινό show του brand στη Βερόνα!

Η Rihanna γίνεται ξανθιά και προκαλεί ξανά: Δείτε τη νέα της, super sexy φωτογράφιση

fashiondiaries247.blogspot.com