Ο "μάγος" των παπουτσιών, αναδημιουργεί το πιο κλασικό σχέδιο του brand!

Ο "μάγος" των παπουτσιών, αναδημιουργεί το πιο κλασικό σχέδιο του brand!

Ο Christian Louboutin λανσάρει μια νέα συλλογή με τα ψηλοτάκουνα των ονείρων μας

Ο Christian Louboutin είναι πράγματι ο μετρ των ψηλοτάκουνων παπουτσιών και δε διστάζει να μας το υπενθυμίσει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Αυτή τη φορά, στη συλλογή του για την Άνοιξη του 2015, ο διάσημος σχεδιαστής αποφάσισε να κάνει κάτι που θα έπρεπε να έχουν κάνει εδώ και καιρό πολλοί ακόμη οίκοι υποδημάτων.

21-louboutin-nude-shoes-002.w529.h352 e01e7

Ο Louboutin λανσάρει νέα συλλογή με nude ψηλοτάκουνα, αναδημιουργώντας το κλασικό ζευγάρι "Pigalle Follies" & το "Iriza d' Orsay", τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία πέντε χρωμάτων από το "fair blush" όπως ονομάζει την πιο ανοιχτή απόχρωση, μέχρι το "rich chestnut", όπως αναφέρεται η πιο σκούρα.

christian-louboutin-new-nudes-heel-collection 50adc

Το "The Cut" των New York Times, αναφέρει σε ρεπορτάζ του, πως ο σχεδιαστής σκοπεύει να επεκτείνει αυτή τη συλλογή, πέρα από αυτές τις πέντε αποχρώσεις, γιατί, όπως ο ίδιος δηλώνει: "Υπάρχουν δύο χρώματα που λείπουν από τη μέση. Μέσα στον επόμενο χρόνο, θα υπάρχουν επτά skin tones". Ο γνωστός shoe designer υποστήριξε πως ήθελε να δώσει περισσότερη ποικιλία στις συλλογές του, έτσι ώστε περισσότερες γυναίκες να μπορούν να φορέσουν ένα παπούτσι που ταιριάζει στην απόχρωση του δέρματός της. Άλλωστε, το nude δε μεταφράζεται αυτόματα σε μπεζ για όλες τις γυναίκες ανά τον πλανήτη.

Διαβάστε ακόμα

Elsa Hosk: 5 πράγματα που δε γνωρίζετε για το νέο αγγελάκι της Victoria's Secret

Το κορίτσι μεγάλωσε! Η κόρη του Johnny Depp, Lily Rose, στην πρώτη της φωτογράφιση

fashiondiaries247.blogspot.com