Κέρδισε το δικό σου #Supercolor των adidas Originals!

Κέρδισε το δικό σου #Supercolor των adidas Originals!

Ραντεβού αύριο, στο κατάστημα The Athlete's Foot στην Κηφισιά! 

Τα καταστήματα αθλητικής μόδας The Athlete's Foot, ήρθαν τώρα και στην Ελλάδα στην Κηφισιά και στον Πειραιά!

Για να γνωρίσεις καλύτερα την The Athlete's Foot, το κατάστημα της Κηφισιάς σε προσκαλεί να δεις από κοντά το #supercolor, το παπούτσι που έχει κάνει πάταγο σε όλο τον κόσμο. Το sneaker που σχεδίασε ο Pharrell Williams για τα adidas Originals ήρθε και έφερε την άνοιξη δίνοντας χρώμα στο στιλ αλλά και στην καθημερινότητά μας!


Την Παρασκευή 24 Απριλίου, λοιπόν, από τις 17:00 το απόγευμα μέχρι και τις 21:00 το βράδυ κάνε μια βόλτα από το κατάστημα The Athlete's Foot, Λ. Κηφισίας 242 & Παναγίτσας 2, Κηφισιά, να βρεις το χρώμα του Superstar που σε εκφράζει απόλυτα, να βγεις φωτογραφία μαζί του και να μπεις στην κλήρωση για να είσαι εσύ ένας από τους 4 τυχερούς που θα κερδίσουν το supercolor της αρεσκείας τους!

Να είσαι έτοιμη πως θα μπεις σε μεγάλα διλήμματα μέχρι να καταλήξεις στο αγαπημένο σου, διότι το εμβληματικό Superstar sneaker έρχεται σε πολλές, μα πολλές αποχρώσεις!


Πολλές εκπλήξεις σε περιμένουν στο event, ανάμεσά τους και η μοναδική Ήβη Αδάμου (18:00-20:00) που θα είναι εκεί φορώντας τα supercolor της, ο Athens Radio Dee Jay 95,2 θα δίνει το ρυθμό, σε μία απίθανη shopping εμπειρία που μπορεί να σου εξασφαλίσει το πολυπόθητο sneaker!


See you there!


#supercolor
#superstar
#taf
#sportwithstyle