H Άνοιξη… μιας γκαρνταρόμπας

H Άνοιξη… μιας γκαρνταρόμπας

Μπορεί να καθυστέρησε αισθητά αλλά… ήρθε! Η Άνοιξη είναι πλέον εδώ κι εμείς θέλουμε να απομακρύνουμε τα χειμωνιάτικα ρούχα και να φορέσουμε τα ανοιξιάτικά μας! Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας δεν σηματοδοτεί απαραίτητα έξοδο για shopping ούτε αναγκαστικά και μεγάλες δαπάνες, αρκεί να σκεφτείτε έξυπνα και αποτελεσματικά.


Πρώτα απ΄όλα αφιερώστε ένα ολόκληρο πρωινό (προτιμήστε το Σαββατοκύριακο),για να κάνετε την απαραίτητη… εκκαθάριση και τακτοποίηση των ρούχων που έχετε- δεν φαντάζεστε τι ξεχασμένους θησαυρούς θα ανακαλύψετε και θα αξιοποιήσετε!


• Αποθηκεύστε όλα τα χειμωνιάτικα ρούχα σε ειδικές θήκες και συσκευασίες στο πατάρι τοποθετώντας λεβάντες για να τα προστατεύσετε από τον σκόρο.
• Αφήστε έξω τα τζιν, υφασμάτινα παντελόνια που φοριούνται όλες τις εποχές, πουκάμισα και λεπτά μπλουζάκια που συνήθως φοράμε τον Χειμώνα μέσα από σακάκια και ζακέτες. Όλα αυτά μπορεί να τα χρειαστούμε τώρα την Άνοιξη.
• Κατεβάστε από το πατάρι τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σας ρούχα. Κάντε μια επιλογή και αφήστε έξω αυτά που είναι γι αυτή την εποχή. Μη διστάσετε να χαρίσετε σε όσους έχουν ανάγκη όσα ρούχα και αξεσουάρ δεν χρησιμοποιείτε τα τελευταία 3 χρόνια.
• Αν έχετε κάποια ακριβά κομμάτια που όμως δεν είναι πια της μόδας, αποθηκεύστε τα γιατί όπως ξέρουμε η μόδα… επιστρέφει και τότε θα έχετε μια υπέροχη vintage γκαρνταρόμπα.

Τώρα που τα βλέπετε όλα σίγουρα ξέρετε τι έχετε ανάγκη να αγοράσετε, σύμφωνα πάντα με την μόδα της άνοιξης 2015!

Προσοχή όμως !


1. Μην παρασύρεστε από τυχόν προσφορές.
2. Επενδύστε σε πιο κλασικά, διαχρονικά κομμάτια, καλής ποιότητας.
3. Τα αξεσουάρ και τα παπούτσια είναι κομμάτια που μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως ένα look. Μην τα παραμελείτε και σκεφθείτε πόσο εύκολα ένα σύνολο μπορεί να γίνει εντελώς διαφορετικό, αν του προσθέσετε ένα εντυπωσιακό κόσμημα, ή ένα σέξι ζευγάρι ψηλοτάκουνα.


Μόδα στο γραφείο


Ανανέωση της γκαρνταρόμπας κατά διαστήματα περιλαμβάνει και τα ρούχα που φοράτε στη δουλειά σας. Αγοράστε κομψά και έξυπνα κομμάτια που θα τα φορέσετε και την Άνοιξη και δοκιμάστε νέους συνδυασμούς που θα σας ανανεώσουν τη διάθεση και θα σας κάνουν να ανυπομονείτε να ξυπνήσετε και να ντυθείτε το πρωί.

Μερικά χρήσιμα tips


• Επενδύστε σε ένα ανοιχτόχρωμο κουστούμι
• Τολμήστε να φορέσετε έντονα χρώματα
• Κάντε πιο παιχνιδιάρικο το κλασικό
• Παίξτε με τα prints στο γραφείο.

Πηγή: noiazomai.gr