Σάκης Ρουβάς: Φωτογραφίζεται με τη μαρινιέρα του Jean Paul Gaultier για τη Μελίνα Μερκούρη

Σάκης Ρουβάς: Φωτογραφίζεται με τη μαρινιέρα του Jean Paul Gaultier για τη Μελίνα Μερκούρη

Ο απόλυτος έλληνας σταρ, ποζάρει για φιλανθρωπικό σκοπό με τη συλλεκτική μαρινιέρα που δημιούργησε προς τιμήν της Μελίνας Μερκούρη ο Γάλλος σχεδιαστής

Ο Jean Paul Gaultier δείχνει για μια ακόμη φορά πόσο πολύ αγαπά τον ελληνικό πολιτισμό. Ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε από τη θρυλική προσωπικότητα της Μελίνας Μερκούρη και σχεδίασε για φιλανθρωπικό σκοπό ένα συλλεκτικό t-shirt και μια συλλεκτική μαρινιέρα(που αποτελεί και σήμα-κατατεθέν του Gaultier).

Τα δύο κομμάτια, που βασίζονται σε φωτογραφίες της Μελίνας Μερκούρη από τους διάσημους φωτογράφους Douglas Kirkland και Bill Yoscary, δημιουργήθηκαν για την ενίσχυση του Ιδρύματος Μελίνας Μερκούρη και ως πρόσωπο της καμπάνιας, επιλέχθηκε ο Σάκης Ρουβάς.

Ο ίδιος μάλιστα, δε δίστασε να αναρτήσει τις λήψεις στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Facebook & το Instagram, γράφοντας: «Με το συλλεκτικό t-shirt @jpgaultierofficial μπορούμε να στηρίξουμε το όραμα της σπουδαίας #MelinaMercouri. Η Μελίνα Μερκούρη αποτελεί έμπνευση για όλους μας! #MelinaMercouri #greeklegend #jpgformelina #limitededition #proudtobegreek»

270415210121 1586 7e1bb
270415210122 2392 12ed6

Τα δύο αυτά συλλεκτικά κομμάτια είναι ήδη διαθέσιμα προς πώληση και θα παρουσιαστούν στο κοινό σήμερα το βράδυ στις 19:00 στο Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη, μέσα από ένα πρωτότυπο installation, υπό την επιμέλεια της σκηνογράφου και ενδυματολόγου Εύας Νάθενα.

Διαβάστε ακόμα

Navy Chic: Δες πώς θα φορέσεις φέτος ένα από τα πιο λατρεμένα trend!