Tommy Hilfiger: στο Πεκίνο για να γιορτάσει τα 30 χρόνια του brand του!

Tommy Hilfiger: στο Πεκίνο για να γιορτάσει τα 30 χρόνια του brand του!

Με ένα αποκλειστικό fashion show και ένα νέο κατάστημα

Σταθμός στην παγκόσμια περιοδεία του Tommy Hilfiger για την επέτειο των 30 ετών του brand, θα είναι και το Πεκίνο όπου θα πραγματοποιηθεί ένα επετειακό runway show και θα γίνουν τα εγκαίνια του μεγαλύτερου καταστήματος "Tommy Hilfiger" στην Κίνα.

Από τις 24 μέχρι τις 26 Μαΐου, ο Tommy Hilfiger θα είναι οικοδεσπότης διαφόρων εκδηλώσεων στο Πεκίνο συμπεριλαμβανομένης και μίας αποκλειστικής αναπαράστασης του Fall 2015 Hilfiger Collection runway show, η οποία παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε διεθνές επίπεδο. Ξεκινώντας από την New York Fashion Week τον Φεβρουάριο, η συλλογήFall 2015 είναι εμπνευσμένη από το Αμερικανικό ποδόσφαιρo, συνδυάζοντας το πνεύμα του γηπέδου και τα κολεγιακά μοτίβα με τα κλασικά Αμερικανικά sportswear σχέδια του Tommy Hilfiger. Η ολοκληρωμένη εμπειρία του show θα μεταφερθεί στο Πεκίνο για την runway εκδήλωση η οποία θα περιλαμβάνει looks από τις αντρικές και γυναικείες συλλογές και θα παρουσιαστεί πάνω στο περίφημο σκηνικό γηπέδου ποδοσφαίρου του Hilfiger.

tommy2 f47dc

Η επίσκεψη του Tommy Hilfiger θα σηματοδοτήσει και τα λαμπερά εγκαίνια του μεγαλύτερου Tommy Hilfiger καταστήματος στην Κίνα, το οποίο βρίσκεται στο διακεκριμένο εμπορικό κέντρο του Πεκίνου In88 Shopping Center. Για πρώτη φορά στην χώρα, στο νέο διώροφο κατάστημα θα παρουσιατεί η Hilfiger Collection, το αποκορύφωμα των σχεδίων του brand Tommy Hilfiger. Η premium γυναικεία συλλογή αναμειγνύει την Αμερικανική κληρονομιά του brand με σύγχρονες επιρροές και πολυτελή υφάσματα, και διαθέτει σχέδια τα οποία παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο Runway Show κατά την διάρκεια της New York Fashion Week.

«Για πρώτη φορά, θα μεταφέρουμε ολόκληρο το runway show της Νέας Υόρκης σε ένα νέο σκηνικό στο εξωτερικό» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα μεταφέρουμε το πνεύμα ενός αυθεντικού Αμερικανικού αγώνα ποδοσφαίρου στην Κίνα και θα μοιραστούμε αυτή την μοναδική εμπειρία ως μέρος των εορτασμών της 30ης επετείου μας. Είναι η τέλεια πλατφόρμα για να μοιραστούμε το δικό μας στυλ και τις αξίες του brand για την αντρική και την γυναικεία μόδα με ένα νέο κοινό στην Κίνα και ένας εξαιρετικός τρόπος για να γιορτάσουμε τα εγκαίνια του μεγαλύτερου καταστήματος στην Κίνα».

«Από την στιγμή που εισήλθαμε στην Κινέζικη αγορά, αυτή έχει γίνει ένα σημαντικό σημείο ανάπτυξης για την παγκόσμια εξέλιξη του brand» δήλωσε ο Daniel Grieder, CEO του Tommy Hilfiger Group. «Σήμερα, έχοντας σταθερό θεμέλιο τα πάνω από 100 καταστήματα σε όλη την χώρα, είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε μία σειρά από συναρπαστικές στρατηγικές που επικεντρώνονται στην αξιοποίηση του δυναμικού ανάπτυξης, επικοινωνόντας την Αμερικανική κληρονομιά μας και επεκτείνοντας την παρουσία του brand και της επιχείρησης».

tommy3 70cfe

Το διώροφο Tommy Hilfiger κατάστημα στο In88 shopping center εκτείνεται σε χώρο πάνω από 500 τετραγωνικά μέτρα και αντανακλά το κλασικό American cool DNA του brand. Στον πρώτο όροφο φιλοξενούνται οι συλλογές women's sportswear, Hilfiger Collection και accessories συμπεριλαμβανομέων των υποδημάτων και των τσαντών ιταλικής κατασκευής, ενώ στο δεύτερο όροφο παρουσιάζονται οι συλλογές Tommy Hilfiger Tailored και men's sportswear.

Η tailor-made διακόσμηση αντανακλά την Αμερικανική κληρονομιά του brand και είναι εμπνευσμένη από ένα μείγμα παράδοσης και νεωτερισμού, over-dyed patchwork χαλιά, vintage έπιπλα και αντίκες μέχρι ψηφιακές οθόνες και ειδικά σχεδιασμένα φωτιστικά. Η εντυπωσιακή πρόσοψη του καταστήματος εκτείνεται στα 30 μέτρια και στις 2 πλευρές του εμπορικού κέντρου, στις βιτρίνες έχουν τοοποθετηθεί υψηλής ευκρίνειας ψηφιακές οθόνες όπου παρουσιάζονται τα video και οι φωτογραφίες της τελευταίας διαφημιστικής καμπάνιας του Tommy Hilfiger, δημιουργώντας μία ελκυστική και καθηλωτική εμπειρία γύρω από το brand.