AXDW: Μπες και ανάδειξε τον πιο ταλαντούχο νέο σχεδιαστή!

AXDW: Μπες και ανάδειξε τον πιο ταλαντούχο νέο σχεδιαστή!

Η ψηφοφορία ξεκίνησε! Ποιος θα είναι ο επόμενος νικητής;

67 δημιουργοί περιμένουν και τη δική σου γνώμη για το σκίτσο μόδας που σχεδίασαν κατά τη διάρκεια της 17ης Athens Xclusive Designers Week!

Η ανοιχτή στο κοινό ψηφοφορία για το δημοφιλή διαγωνισμό σχεδίου μόδας Fashion Design Project, που πραγματοποιήθηκε για 4η φορά στο πλαίσιο της Athens Xclusive Designers Week, ξεκίνησε! Μέσω της ειδικής εφαρμογής στην επίσημη σελίδα της AXDW στο Facebook (www.facebook.com/axdweek), το κοινό μπορεί να αναδείξει το νέο ταλαντούχο σχεδιαστή, που θα κάνει το πρώτο του βήμα στη σκηνή της ελληνικής μόδας, συμμετέχοντας ως νέος σχεδιαστής στα New Designers Awards της 18ης AXDW τον ερχόμενο Οκτώβριο, ανάμεσα σε απόφοιτους και τελειόφοιτους σπουδών μόδας.

67 νέα ταλέντα πήραν μέρος στο διαγωνισμό καθ’ όλη τη διάρκεια της 17ης εβδομάδας μόδας, από τις 28 έως τις 30 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής. Οι συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως σπουδών και επαγγέλματος, δημιούργησαν το δικό τους σκίτσο σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, αποκλειστικά γι’ αυτούς.


Επισκεφθείτε τη σελίδα της AXDW στο Facebook και ψηφίστε μέσω του ειδικού application για το Fashion Design Project (https://www.facebook.com/axdweek/app_208195102528120). Έχετε τη δυνατότητα να ψηφίσετε περισσότερα από ένα σχέδια μόδας, κάνοντας ένα απλό “like” πάνω στην εικόνα του. Ο δημιουργός που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα New Designers Awards της επόμενης διοργάνωσης. Η ψηφοφορία για το επόμενο νέο ταλέντο θα είναι ενεργή μέχρι και την Κυριακή 31 Μαΐου 2015, οπότε και θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής που θα αναδειχθεί από τις ψήφους του κοινού!