Η F.A.M.E. παρουσίαση της νέας συλλογής Tommy Hilfiger Fall / Winter 15!

Η F.A.M.E. παρουσίαση της νέας συλλογής Tommy Hilfiger Fall / Winter 15!

Η συλλογή παρουσιάζει κομψά κλασικά κομμάτια με την παιχνιδιάρικη πλευρά της μόδας με υφάσματα πλούσια σε casual tailoring, spirited patterns και τολμηρά χρώματα.

Την Τετάρτη 20 Μαΐου το showroom της εταιρείας SARKK, αποκλειστικού διανομέα της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και τη FYROM, κατακλύστηκε από εκπροσώπους των media, fashion bloggers και συνεργάτες του brand που είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι και να γνωρίσουν από κοντά τις συλλογές Tommy Hilfiger FW15 Womenswear, Menswear, Accessories, Footwear, Childrenswear, Hilfiger Denim, Underwear, Tailored & την επετειακή 30 years capsule collection.

tommy hilfiger fw15 media day    sylvie gerogianni mrk manager sarkk s.a. boris careau mrk manager pvh maria iliaki didier velema mrk coordinator pvh 39ea5

Η σκηνογραφία του χώρου του Tommy Hilfiger showroom παρέπεμπε σε γήπεδο American Football όπως ήταν άλλωστε και το concept της Tommy Hilfiger Runway Collection όπως αυτή είχε παρουσιαστεί στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τον Φεβρουάριο και outfits της οποίας ταξίδεψαν αποκλειστικά στην Αθήνα για τις ανάγκες της παρουσίασης της νέας συλλογής. Ειδικό δάπεδο που αναπαρηστούσε γήπεδο ποδοσφαίρου, branded rugby helmets και μπάλες ήταν μερικά από τα στοιχεία που μεταμόρφωσαν τον χώρο. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εδώ καθώς φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια παρουσίας του ομώνυμου brand στον χώρο της μόδας και μία έκθεση με τις σημαντικότερες επαγγελματικές και προσωπικές στιγμές του Tommy Hilfiger είχε στηθεί στην είσοδο θυμίζοντας στους καλεσμένους τις 4 μεγάλες αγάπες του Αμερικανού σχεδιαστή που δεν είναι άλλες από την Μόδα, την Τέχνη, την Μουσική και την Διασκέδαση.

tommy hilfiger fw15 media day   showroom d21eb

Η συλλογή Tommy Hilfiger Fall/Winter 2015, F.A.M.E., αντλεί την έμπνευσή της από τη μίξη της μόδας (Fashion), της τέχνης (Art), της μουσικής (Music) και της διασκέδασης (Enterainment), που είναι και οι πιο σταθερές πηγές έμπνευσης του Tommy Hilfiger από την ίδρυσή του ομώνυμου brand το 1985. Από το στυλ των stars του jet – set στις γραφικές τέχνες του 60, η συλλογή συνδυάζει στοιχεία επηρεασμένα από την pop κουλτούρα και την Αμερικανική ιστορία. Οι mod φιγούρες ανανεώνονται με μία αίσθηση του σύγχρονου cool στυλ, ενώ η χαρακτηριστική παλέτα των χρωμάτων του brand - κλασικό κόκκινο, μπλε και λευκό -, παίρνει μία ρετρό απόχρωση της δεκαετίας του '70. Η συλλογή παρουσιάζει κομψά κλασικά κομμάτια με την παιχνιδιάρικη πλευρά της μόδας με υφάσματα πλούσια σε casual tailoring, spirited patterns και τολμηρά χρώματα.

tommy hilfiger fw15 media day   christos nezos 12434

Λάτρεις του Tommy Hilfiger twist ο Χρίστος Νέζος και η Μαρία Ηλιάκη παρευρέθησαν στην πρώτη παρουσίαση της νέας συλλογής για το Φθινόπωρο του 2015, ενημερώθηκαν για τα trends της επερχόμενης σεζόν & επέλεξαν τα δικά τους must – have κομμάτια.