Νιώσε σαν Superstar, στο κέντρο της Αθήνας!

Νιώσε σαν Superstar, στο κέντρο της Αθήνας!

Plus: Δοκιμάσαμε τα ωραιότερα sneakers της σεζόν

Το απόλυτο urban κατάστημα έχει ανοίξει τις πόρτες του στην καρδιά της πόλης! Το Superstar Store, στην οδό Αιόλου 25, στην πλατεία Αγ. Ειρήνης, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία shopping και έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό. Φυσικά, το Queen.gr βρέθηκε στο λαμπερό πάρτι που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο νέο αυτό κατάστημα και σας μεταδίδουμε όλα όσα είδαμε στο νέο street style κατάστημα της Αθήνας.

IMG 4496 2a1c8
PAN 0002 2d28d


Εκτός από τα κλασικά και αγαπημένα superstar & Stan Smith, στο Superstar Store είδαμε από κοντά και τα νέα sneakers των adidas Originals, ZX Flux & Tubular και ομολογούμε ότι σε αυτά βρήκαμε όλα όσα αναζητάμε από ένα sneaker! Τα καινούρια μοντέλα του brand υποδέχθηκαν, στο διασκεδαστικό πάρτι, μαζί με τους φίλους της adidas και glamorous παρουσίες από τον κόσμο της ελληνικής showbiz, ανάμεσά τους οι Τάμτα, Θάνος Λαίτσας και Κώστας Μαυρογένης από τις Μέλισσεs, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Otherview, Ginno, Θέμης Γεωργαντάς, Άννα Πρέλεβιτς, Νικολέτα Ράλλη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Πέτρος Φιλιππίδης, Λάουρα Νάργες, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, ‘Αλεξ Κάβδας, Στέλιος Χανταμπάκης, Κωνσταντίνος Καλφακάκος, Κώστας Γκρέκας, Μαίρη Ρέτσινα, Απόστολος Μητρόπουλος, Νίκος Γκάνος, Μαντώ Γαστεράτου, Da Mike, DjAngelo, Gio και ο Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης.

Και ας περάσουμε στο κεφάλαιο sneakers. Τα μοντέλα ZX & Tubular, είναι τα νέα μοντέλα των adidas Originals, τα οποία διατίθενται σε πολλά σχέδια και χρώματα, έτσι ώστε να διαλέξεις, ανάλογα με το δικό σου γούστο και προσωπικό στυλ.

PAN 0011 43b9d

Τα ZX Flux έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση πέρυσι και ήδη βρίσκονται ανάμεσα στα παπούτσια που έχουν κατακτήσει τους fashionlovers. Τα μοντέλα Neoprene ZX Flux & Neoprene Graphic ZX Flux, είναι οι εκδοχές του, που θα λατρέψεις ακόμη περισσότερο, λόγω των έντονων χρωμάτων τους και των εντυπωσιακών τους prints, αντίστοιχα.

IMG 4786 76966
PAN 0031 bc5a0
PAN 0006 facf3

Το ήδη γνωστό από τη δεκαετία του 1990 «Tubular», ανανεώνεται και συνδυάζει μοναδικά την αισθητική με την άνεση, με βασική πηγή έμπνευσης τον κόσμο των σπορ. Το δοκιμάσαμε σε πολλά χρώματα, από παστέλ, μέχρι έντονες αποχρώσεις και μας επιβεβαίωσε ότι είναι το απόλυτο σύγχρονο sneaker.

PAN 0020 46047

Για να συμφωνήσεις μαζί μας, τα μοναδικά Tubular και ZX Flux σε περιμένουν να τα γνωρίσεις από κοντά στο πιο urban sneaker destination στο κέντρο της πόλης. Δες από κοντά τον πρωτοποριακό σχεδιασμό αλλά και την εξαιρετική άνεση που προσφέρουν για βόλτες στη πόλη και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει. Αιόλου 25, Πλατεία Αγ. Ειρήνης.

PAN 0070 0fe5c

Βρες τα adidas Originals στα social media:

https://www.facebook.com/adidasoriginals
https://twitter.com/adidasgr
https://instagram.com/adidasgr