Η Kim Kardashian προσπαθεί να μιμηθεί τη Marilyn και το αποτέλεσμα είναι... αστείο

Η Kim Kardashian προσπαθεί να μιμηθεί τη Marilyn και το αποτέλεσμα είναι... αστείο

Η reality star προσπαθεί για μια ακόμη φορά να κάνει κάτι διαφορετικό, αλλά το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό

Η Kim Kardashian μας άφησε με το στόμα ανοιχτό όταν αποφάσισε να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της και από μελαχρινή να γίνει κατάξανθη και η φωτογράφισή της για τη Vogue Brasil που μόλις ήρθε στο φως, μας υπενθύμισε πόσο πολύ δεν της ταίριαζε αυτό το hair look.

H Kim ποζάρει στο φακό της Ellen von Unwerth, με ξανθιές μπούκλες και σέξι outfits, σαν άλλη Marilyn Monroe, όμως μάλλον δεν καταφέρνει να μας εντυπωσιάσει.

snapshot-kim-kardashian-vogue-brasil-fbd2 48b8f

Στο ένα εξώφυλλο, η 34χρονη σταρ φορά ένα ζιβάγκο crop top και μια κολλητή μαύρη φούστα, που αναδεικνύουν τις πλούσιες καμπύλες της, ενώ στο δεύτερο, φορά μόνο ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια και ξαπλώνει πάνω σε μια κουβέρτα με leopard print.

Kim-Kardashian-Cover-Vogue-Brazil-June-2015 6c62e

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kardashian κοσμεί το εξώφυλλο της Vogue - η ίδια έχει εμφανιστεί ξανά στο εξώφυλλο της αμερικανικής έκδοσης με το σύζυγό της, Kanye West, αλλά και στο εξώφυλλο της Vogue Australia. Είναι όμως η μοναδική φορά που το αποτέλεσμα δεν είναι κολακευτικό, ούτε για την ίδια, ούτε για το γνωστό περιοδικό. Συμφωνείτε μαζί μας; Δείτε ολόκληρη τη φωτογράφιση στην παραπάνω gallery και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

Διαβάστε ακόμα

Mariano Di Vaio: Ο διάσημος fashion blogger ήρθε στην Ελλάδα!

Cara Delevingne: Αυτή είναι η αποκάλυψή της που μας σόκαρε!