Dream team: Αυτή είναι η νέα συνεργασία-έκπληξη της Cara Delevingne με top model!

Dream team: Αυτή είναι η νέα συνεργασία-έκπληξη της Cara Delevingne με top model!

Μπορείτε να μαντέψετε ποια είναι η ξανθιά καλλονή δίπλα στην Cara;

Οι καμπάνιες για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015 ξεκινούν να αποκαλύπτονται η μία μετά την άλλη και μέχρι στιγμής η Mango έχει τα πρωτεία για το καλύτερο casting. Η Cara Delevingne δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου η ίδια ανέφερε πως έχει κάτι κοινό με το κορίτσι που βρίσκεται δίπλα της. Μήπως περνά από το μυαλό σας ποια μπορεί να είναι;

cara bf7f4

Ναι, είναι η Kate Moss!

Το supermodel είχε ήδη δουλέψει με το γνωστό brand το 2011 και το 2012 και η Delevingne δηλώνει ενθουσιασμένη γι' αυτή τη συνεργασία: "Το να έχω την Kate ως συνεργό στο έγκλημα είναι ιδανικό! Είμαστε ένας αειθαλής συνδυασμός. Τη θαυμάζω και προσωπικά και επαγγελματικά, αντιπροσωπεύει ένα πραγματικό fashion icon. Είναι προνόμιο να μαθαίνω και να μοιράζομαι αυτή την εμπειρία μαζί της".

11372204 1151850334840813 1694419960 n c3b24

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα δύο supermodels συνεργάζονται, καθώς πρωταγωνίστησαν μαζί στην καμπάνια για το άρωμα My Burberry και φωτογραφήθηκαν από το Mario Testino, φορώντας ασορτί καπαρντίνες. Η Mango δημοσίευσε την πρώτη teaser εικόνα με hashtag #somethingincommon στο Instagram, όπου τα δύο πανέμορφα μοντέλα ποζάρουν στο φακό των Inez & Vinoodh με λευκά t-shirts. Ανυπομονούμε να δούμε περισσότερα!

Διαβάστε ακόμα

Το καλοκαίρι έφτασε και ανανεώνουμε την ντουλάπα μας!

Η Kim Kardashian προσπαθεί να μιμηθεί τη Marilyn και το αποτέλεσμα είναι... αστείο

fashiondiaries247.blogspot.com