Kate Moss: Μιλά για την πρώτη της γυμνή φωτογράφιση & για μια σχέση όπου κακοποιήθηκε!

Kate Moss: Μιλά για την πρώτη της γυμνή φωτογράφιση & για μια σχέση όπου κακοποιήθηκε!

Η σταρ στην πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη μέχρι σήμερα

Είναι γνωστό πως η Kate Moss είχε πάντα μια πολυτάραχη ζωή, όμως οι νέες αποκαλύψεις που έκανε πρόσφατα η ίδια, ήταν πράγματα που δεν είχαμε ξανακούσει. Η 41χρονη μίλησε στο φίλο της και φωτογράφο Nick Knight για τη δόξα, αλλά και για το πώς η πρώτη της iconic καμπάνια γεννήθηκε μέσα από μια πολύ άσχημη σχέση με ένα φωτογράφο.

Η Moss ήταν τότε 17 χρονών, σε σχέση με το φωτογράφο Mario Sorrenti και επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την καμπάνια "Obsession"(=εμμονή) να βασίζεται στη σχέση που είχαν οι δυο τους και στην εμμονή του Sorrenti με εκείνη. "Ξυπνούσα το πρωί και με έβγαζε φωτογραφίες και του έλεγα 'Παράτα με΄και ξάπλωνα έτσι για δέκα μέρες. Δε σταματούσε να βγάζει φωτογραφίες", δήλωσε η Kate.

calvin-klein-obsession-for-men 18c2a

Μιλώντας στο Knight, το supermodel περιέγραψε πόσο πολύ δεν ήθελε να φωτογραφίζεται συνέχεια και πώς ο Mario Sorrenti της φερόταν σα να ήταν η μούσα του, κάτι που φυσικά οδήγησε στο τέλος της σχέσης τους. "Χωρίσαμε μετά απ' αυτό. Όταν είσαι σε μια σχέση με ένα φωτογράφο και ξεκινούν να κακοποιούν τη σχέση με το να είναι συνέχεια 'Θέλω να κάνεις αυτό', σε κάνει να λες 'Όχι'. Δεν ήθελα να δουλεύω όλη την ώρα. Μου έλεγε 'Ανέβα στην ταράτσα, βγάλε τα ρούχα σου' και εγώ του έλεγα 'Παράτα με! Δε θέλω να το κάνω αυτό! Τώρα καταλαβαίνω τα πράγματα λίγο καλύτερα, το πώς βγαίνει μια εικόνα και το πως πρέπει να δουλεύεις πολύ. Όμως τότε ήμουν μόνο 17", ανάφερε το μοντέλο.

Kate Moss-Mario Sorrenti-Obsession-12b 4783e

Το γνωστό μοντέλο μίλησε ακόμη και για το πόσο καλά της φέρθηκαν τα supermodels της εποχής, όταν εκείνη ξεκινούσε την καριέρα της, αναφέροντας πως την "πήραν κάτω υπό την προστασία τους" οι Naomi Campbell και Christy Turlington, καθώς η ίδια δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί τη διασημότητα. Η Kate ρωτήθηκε, τέλος και για τη σχέση της με το διάσημο ηθοποιό, Johnny Depp, όμως δε θέλησε να κάνει πολλά σχόλια και αρκέστηκε μόνο στο να απαντήσει "Ό,τι να 'ναι". Τίποτα δε θυμίζει την Kate Moss του τότε, αφού η ίδια είναι πλέον παντρεμένη με το Jamie Hince από το 2011, προτιμά να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει μια κόρη μαζί με το σύζυγό της, τη Lila Grace.

Διαβάστε ακόμα

Celebrity Style: Η μικρή North West σε μια εμφάνιση που πραγματικά ζηλέψαμε!

Dream team: Αυτή είναι η νέα συνεργασία-έκπληξη της Cara Delevingne με top model!

fashiondiaries247.blogspot.com