O John Galliano συγκλονίζει: «Θα ήμουν νεκρός αν είχα παραμείνει στον οίκο Dior»

O John Galliano συγκλονίζει: «Θα ήμουν νεκρός αν είχα παραμείνει στον οίκο Dior»

Ο σχεδιαστής προσπαθεί ακόμη να επανενταχθεί στο χώρο της μόδας και σοκάρει με τις νέες δηλώσεις του

Όλοι θυμόμαστε την τραγική στιγμή στην καριέρα του γνωστού σχεδιαστή, τη στιγμή, δηλαδή, που ο ίδιος, κάτω από την επήρεια αλκοόλ, έκανε ορισμένα αντισημιτικά σχόλια, που του κόστισαν πολύ ακριβά. Έκτοτε, ο John Galliano έχει προσπαθήσει πολύ να ξαναμπεί στο σωστό δρόμο και κάθε του βήμα είναι μια κίνηση μετάνοιας για τις κακές αυτές στιγμές. Πρόσφατα, μίλησε σε μια εβραϊκή εκπαιδευτική εκδήλωση, στο Λονδίνο και έκανε σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον εαυτό του και τον εθισμό του στο αλκοόλ.

«Είμαι ένας αλκοολικός. Είμαι ένας εθισμένος. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Εμείς οι αλκοολικοί και οι εθισμένοι δεν είμαστε υπεύθυνοι για την ασθένειά μας. Παρ’ όλα αυτά, είμαι απόλυτα υπεύθυνος για την αποτοξίνωσή μου και για να επανορθώσω για όλα όσα έγιναν», δήλωσε γεμάτος συγκίνηση, δίπλα στο Ραβίνο Barry Marcus της Κεντρικής Συναγωγής.

Ο σχεδιαστής, που απολύθηκε από τον οίκο Dior, αλλά και από το δικό του brand, Galliano, μετά από εκείνο το «μεθυσμένο συμβάν», παραδέχτηκε πως δε ζούσε πραγματικά εκείνο τον καιρό. Σχεδίαζε 32 συλλογές το χρόνο και όταν ρωτήθηκε πού θα βρισκόταν αν δεν είχε απολυθεί, η απάντησή του άφησε το κοινό άφωνο: «Νομίζω πως θα ήμουν νεκρός. Συνήθιζα να κατηγορώ τους άλλους γι’ αυτά που συνέβησαν, όμως τώρα δεν κρατώ κακίες. Έχω αποδεχτεί τι συνέβη και ποιος ήταν ο ρόλος μου σε όλο αυτό». Ο Ραβίνος Marcus, κάλεσε τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί να αναζητήσουν τη δική τους πίστη, πριν κρίνουν το σχεδιαστή(που τώρα βρίσκεται στον οίκο Margiela), δίνοντάς του, έτσι, μια πρώτη συγχώρεση από την εβραϊκή κοινότητα.

Διαβάστε ακόμα

Ουάου! Η νέα συλλογή της Alessandra Ambrosio έχει τα ιδανικά κομμάτια για το καλοκαίρι

Kendall & Kylie for Topshop: Η συλλογή που σχεδίασαν οι Jenners έχει άρωμα L.A.

fashiondiaries247.blogspot.com