Beach, please! Η Ισμήνη Νταφοπούλου σου δείχνει τις πιο hot τάσεις σε μαγιό και beachwear

Beach, please! Η Ισμήνη Νταφοπούλου σου δείχνει τις πιο hot τάσεις σε μαγιό και beachwear

Η Ισμήνη Νταφοπούλου σου δείχνει τις πιο αγαπημένες μας τάσεις στα μαγιό και τα λουκ παραλίας. Είτε λατρεύεις τα εκθαμβωτικά φλούο ή το κλασσικό σέξι του pin-up, εδώ θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι.

Έχουμε ήδη μπει στην περίοδο των διακοπών αλλά και των εκπτώσεων. Τι καλύτερο από το να ενισχύσουμε την γκαρνταρόμπα μας με λουκ που θα κλέψουν την παράσταση στην παραλία, αλλά θα μας συνοδεύσουν και στις βραδινές καλοκαιρινές βόλτες; Τολμηρά print, ρίγες, εμπριμέ, δυναμικά φλούο, βολάν, δεσίματα, σέξι κοψίματα και ένα σωρό άλλες λεπτομέρειες και αξεσουάρ κάνουν το λουκ της παραλίας πιο ενδιαφέρον από ποτέ!


Αν ψάχνεις ένα μαγιό που θα σε συνοδεύσει για αρκετά καλοκαίρια, το κλασσικό navy ολόσωμο μαγιό πρωταγωνιστεί πια σε όλες τις σεζόν και γίνεται διαχρονική "μανία".

IMG 8923 be02d

Ολόσωμο μαγιό και καπέλο όλα Tommy Hilfiger, σορτς Erka Mare, τσάντα Marks&Spencer, παπούτσια Nak Shoes

Ένα ολόσωμο μαγιό με ιδιαίτερο κόψιμο, αφήνει ακάλυπτα τα σημεία που αναδεικνύουν το σώμα σου.

IMG 8842 379d7

Ολόσωμο μαγιώ Pink Woman, φόρεμα φορεμένο σαν παρεό Calzedonia, καπέλο H&M


Τα δυναμικά φλούο χρώματα είναι τα καλύτερα χρώματα για να αναδείξουν το μαύρισμά σου. Συνδύασέ τα με μαύρες λεπτομέρειες για χρωματική ισορροπία ή τόλμησε να συνδυάσεις δύο και τρία φλούο μαζί για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις.

IMG 8779 58b28

Μπικίνι Calzedonia, tank top Replay (Replay Stores), πετσέτα Tezenis, γυαλιά Christian Dior (Safilo SA)


Δεμένα πουκάμισα, στέκες, ολόσωμα μαγιό, μεγάλα γυαλιά και – προαιρετικά- κόκκινο κραγιόν. Η ρετρό pin-up κοριτσίστικη διάθεση είναι η πιο διαχρονικά σέξι αξία της μόδας.

IMG 9006 02d96

Ολόσωμο μαγιώ Erka Mare, πουκάμισο Marks&Spencer, κορδέλα Pink Woman, πετσέτα Triumph (Triumph International), γυαλιά Vogue (Luxottica Hellas SA)


Τα διακριτικά βολάν κολακεύουν πολύ το σώμα και είναι ιδανικά για γυναίκες με καμπύλες. Επίσης, δίνουν μία κοριτσίστικη και παιχνιδιάρικη νότα στο λουκ, χωρίς να μοιάζουν υπερβολικά νεανικά. Έτσι ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες.

IMG 8686 402f0

Μπικίνι Crool, κιμονό Pink Woman, καπέλο H&M


Το hippie chic στυλ είναι ο απόλυτος σύμμαχος αν αγαπάς το mix & match. Τόλμησε να συνδυάσεις διαφορετικά μεταξύ τους print για να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό στυλ.

IMG 8660 c6fd4

Μπικίνι Firefly (Intersport), παρεό Triumph (Triumph International), μαντήλι Pink Woman, γυαλιά Ray Ban (Luxottica Hellas SA)

Τα στράπλες μαγιό σε βοηθούν να μαυρίσεις ομοιόμορφα και με στυλ τις πρώτες μέρες στον ήλιο, ενώ σε εμπριμέ χρωματισμούς ταιριάζουν καταπληκτικά με το μονόχρωμο σορτσάκι σου.

IMG 8616 0f729

Μπικίνι Sloggi (Triumph International), σορτς Firefly (Intersport), καπέλο και εσπαντρίγιες όλα Marks & Spencer


Το δαντελένιο σορτς, είναι το φετινό σέξι hit της σεζόν, αφού δίνει μία δροσερή και πολυτελή πινελιά στο λουκ και μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ.

IMG 8533 f3ad1

Μπικίνι Replay (Replay Stores), σορτς Miss Crool, κολιέ Pink Woman, γυαλιά Carrera (Safilo Hellas SA), τσάντα Marks & Spencer, σανδάλια Steve Madden (Nak Shoes)


Φωτογράφος: Σπύρος Κανατάς
Επιμέλεια styling: Ιωάννα Σαλαμούρα
Make-up & hair: Χάιντι Αδαμοπούλου
Μοντέλο: Ισμήνη Νταφοπούλου
Βοηθός φωτογράφου: Αλεξία Μπαρόγκα

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το all day food & drink "Albatross", Αρτέμιδος 112, Αρτέμιδα,τηλ.2294 086370