Συνεργασία-έκπληξη: Η Katy Perry πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της H&M

Συνεργασία-έκπληξη: Η Katy Perry πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της H&M

Η σταρ διαδέχεται τη Lady Gaga και ποζάρει για τη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της γνωστής εταιρείας

Πέρυσι τα Χριστούγεννα η Lady Gaga πόζαρε μαζί με τον Tony Bennett για το brand και τώρα ήρθε η σειρά της τραγουδίστριας της ποπ, Katy Perry! Η H&M μοιράστηκε το νέο μέσω Twitter, γράφοντας: «Περήφανοι κι ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε το αποκλειστικό νέο, πως η @katyperry είναι η σταρ της Holiday Campaign για το 2015! #HappyandMerry».
Σύμφωνα με πληροφορίες οι φωτογραφίες θα είναι γεμάτες χαρά κι εορταστικό κλίμα, ενώ θα κάνουν το «ντεμπούτο» τους στα καταστήματα το Νοέμβριο.


«Η H&M ήταν ένα από τα πρώτα μέρη όπου ξεκίνησα να καλλιεργώ το προσωπικό μου στυλ. Συνεχίζω να αγαπώ το να ενσωματώνω κομμάτια από την H&M στην γκαρνταρόμπα μου ανά τα χρόνια. Ένας από τους λόγους που αγαπώ τις γιορτές, είναι γιατί μπορείς να ντυθείς άνετα και χαριτωμένα, κάτι που η H&M εκτελεί τόσο καλά για κάθε budget. Ανυπομονώ να δείτε τον κόσμο που δημιουργήσαμε με τους Jonas Åkerlund and Dan Jackson», δήλωσε η Katy.


Ποιο χριστουγεννιάτικο τραγούδι λέτε να συνοδέψει το βίντεο της καμπάνιας; Ελπίζουμε να είναι το “Santa Claus is Coming to Town”!

Μέχρι τότε, δείτε εδώ ένα μικρό preview!

Διαβάστε ακόμα

Η Lily-Rose Depp είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Chanel!

Η Chiara Ferragni βρίσκεται στη Μύκονο και φορά σανδάλια ελληνικού brand!

fashiondiaries247.blogspot.com