Tezenis rocks! Αυτό είναι το νέο πρόσωπο-έκπληξη του αγαπημένου μας brand

Tezenis rocks! Αυτό είναι το νέο πρόσωπο-έκπληξη του αγαπημένου μας brand

Ποια είναι η σταρ που θα εκπροσωπήσει το brand παγκοσμίως;

Η Tezenis είναι ένα ένα διεθνές brand που εξειδικεύεται στα εσώρουχα και διαθέτει ένα δυνατό, urban DNA. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά του, πάντα αξιολογούσε ως ιδανικές τις συνεργασίες στο χώρο της μουσικής και τη συμμετοχή σε talent shows.

Έτσι, τo brand είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με μία iconic και παγκοσμίου φήμης σταρ για την καμπάνια της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 15-16.
Με αφορμή το FASHION SHOW, στις 22 Ιουλίου η Tezenis αποκάλυψε το νέο της πρόσωπο, μια σταρ που αναμένεται να απογειώσει ακόμη περισσότερο το label. Ποια είναι αυτή;
Μα φυσικά, η Rita Ora! τραγουδίστρια και trendsetter που μετράει στα social media της πάνω από 5 εκατομμύρια fans, είναι η ιδανική σταρ για να εκπροσωπήσει το brand με απαράμιλλο ενδιαφέρον για τις τελευταίες τάσεις και τον digital κόσμο.

2cD90uf C80NOlNqULJw2X-bJTffg-h71FgM9c8PcAs 359c7


Η Rita μας χάρισε μία μοναδική ερμηνεία κατά τη διάρκεια του Tezenis Autumn/Winter show και μας έκανε να ξαναζήσουμε την αύρα της pop κουλτούρας των 90’s. Η hip hop σκηνογραφία έκανε μεγάλη αίσθηση – ένα τέλειο σκηνικό για τη συλλογή AW 2015/2016 collection του brand.
Kρόσσια, παγέτες, tech υφές που συνδυάζουν τη δαντέλα και τα ελαστικά νήματα και maxi σχέδια ήταν τα κύρια στοιχεία της συλλογής, για μια Tezenis AW εποχή στο όνομα του στυλ.


Καλή αρχή, Rita Ora!