Ο Manolo Blahnik λανσάρει την πρώτη του συλλογή με τσάντες

Ο Manolo Blahnik λανσάρει την πρώτη του συλλογή με τσάντες

Ο άνθρωπος πίσω από τα πιο πολύπόθητα παπούτσια του πλανήτη, κάνει τα "μαγικά" του στο πιο βασικό αξεσουάρ

Ο αγαπημένος μας σχεδιαστής παπουτσιών, ο Manolo Blahnik, αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα στην καριέρα του, να λανσάρει τη δική του συλλογή με τσάντες!

Οι δημιουργίες εναρμονίζονται στο glam-chic κλίμα των παπουτσιών του και είναι κατάλληλες για εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις. "Πάντα εμπνέομαι από όμορφες γυναίκες από το παρελθόν και το παρόν, οπότε όταν σκέφτηκα να κάνω μια συλλογή με τσάντες, ήμουν σίγουρος πως θα ήταν βραδινές τσάντες για τις γυναίκες του σήμερα. Λατρεύω τα στολίδια στα παπούτσια μου, άρα γιατί να μην τα προσθέσω και στις τσάντες; Αυτές οι τσάντες είναι μια επέκταση από κάποια σχέδια παπουτσιών που μου αρέσουν πολύ, και ήθελα να κρατήσω τη σύνδεση ανάμεσα στα παπούτσια και τις τσάντες", δήλωσε ο ίδιος στη βρετανική Vogue.

blahnik ffe9e

Γιατί τσάντες και γιατί τώρα; Ο Blahnik ανακάλυψε, όπως αναφέρει, "εξαιρετικούς τεχνίτες στην Ιταλία" και θεώρησε πως αυτό το γεγονός έκανε τη στιγμή ιδανική για να επεκτείνει το portfolio του πιο σωστά απ' ότι πριν.

Η συλλογή περιλαμβάνει clutch bags σε έντονα χρώματα, όπως το μωβ, το φούξια και το μπλε ελεκτρίκ, αλλά και ουδέτερες αποχρώσεις και όλες οι τσάντες είναι διακοσμημένες με κρύσταλλα Swarovski και μας θυμίζει πολύ τα παπούτσια-σήμα κατατεθέν της Carrie Bradshaw. Οι τσάντες θα είναι διαθέσιμες στο flagship κατάστημα του brand στο Λονδίνο και στα πολυκαταστήματα Liberty και Harrods, από τα τέλη Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμα

Το κλασικό παπούτσι Chuck Taylor της Converse αλλάζει, μετά από περίπου έναν αιώνα!

Το νέο κορίτσι του James Bond έχει στυλ! Η Vogue μας συστήνει την Stephanie Sigman

fashiondiaries247.blogspot.com