Γιατί η Kate Moss έβαλε στη "μαύρη λίστα" της την Cara Delevingne;

Γιατί η Kate Moss έβαλε στη "μαύρη λίστα" της την Cara Delevingne;

Τι συμβαίνει ανάμεσα στις δύο πρώην φίλες;

Μέχρι πρότινος η Cara Delevingne ήταν η "προστατευόμενη" της Kate Moss και πολλοί θεωρούσαν πως είναι η ιδανική για να γίνει η διάδοχός της. Όμως, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα της "The Sun", το 41 χρονο supermodel αποφάσισε να διαγράψει την Cara από τη λίστα με τους φίλους της και να τη βάλει στη δική της... μαύρη λίστα, για δύο πολύ σημαντικούς για εκείνη λόγους.

Ο πρώτος λόγος είναι πως η Kate είναι αρκετά εκνευρισμένη με το γεγονός πως η Delevingne έχει αποφασίσει να σταματήσει την καριέρα της στο modelling, για να ακολουθήσει την κλίση της στην υποκριτική.

Ο δεύτερος λόγος είναι οι φήμες για καβγά της Cara με την κολλητή της Moss, Naomi Campbell, κάτι που την έφερε σε αρκετά δύσκολη θέση.

Κοντινό πρόσωπο της Kate δήλωσε στον Dan Wootton της "The Sun": "Η Kate έχει βάλει πλέον την Cara στη μαύρη λίστα. Είναι πολύ ατυχές και μακάρι να είναι κάτι προσωρινό, όμως σίγουρα δεν είναι φίλες αυτή τη στιγμή".

Μήπως θα έπρεπε η Cara να επιστρέψει στο modelling; Δεν είμαστε κατά της καριέρας της στην υποκριτική, όμως αυτή τη στιγμή δε βλέπουμε κάποια άλλη καταλληλότερη για το "θρόνο" της Kate!

Διαβάστε ακόμα

Ο Manolo Blahnik λανσάρει την πρώτη του συλλογή με τσάντες

Το νέο κορίτσι του James Bond έχει στυλ! Η Vogue μας συστήνει την Stephanie Sigman