Ξεκινάς τώρα την καριέρα σου στη μόδα; Αυτή είναι η σημαντικότερη συμβουλή για σένα!

Ξεκινάς τώρα την καριέρα σου στη μόδα; Αυτή είναι η σημαντικότερη συμβουλή για σένα!

Η κορυφαία editor, Eva Chen, αποφάσισε να δώσει τα φώτα της στις επίδοξες fashionistas

Αν δεν γνωρίζεις ήδη την Eva Chen, κάνε αμέσως κλικ στο Instagram της για να πάρεις μια ιδέα. Η Νεοϋορκέζα fashion editor αποφάσισε να αφήσει την καριέρα της στην ιατρική, για να γίνει αρχισυντάκτρια του περιοδικού Lucky, αλλά και επικεφαλής, στη συνέχεια, των συνεργασιών μόδας του Instagram. Η Eva Chen δεν αστειεύεται και αυτό μπορείς να το καταλάβεις αν ακολουθήσεις τις καθημερινές της non-stop εργασιακές "περιπέτειες".

11193115 1404226209899258 514496501 n fc70d

Το Who What Wear κατάφερε να κλείσει συνέντευξη με τη γνωστή businesswoman και όταν ρωτήθηκε ποια συμβουλή θα έδινε σε νέους ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν τώρα την καριέρα τους, απάντησε:

«Η no1 συμβουλή μου είναι, όπως λέει και η Nike, ‘just do it’. Νομίζω πως αρκετοί άνθρωποι σκέφτονται υπερβολικά τις επαγγελματικές τους κινήσεις, ή δεν τις σκέφτονται σωστά», ενώ, ανέπτυξε τη σκέψη της, λέγοντας τα εξής: «Να είσαι προετοιμασμένος και να γνωρίζεις πως πρέπει να τραβήξεις πολλές γραμμές, πριν δαγκώσει κάποιος. Πρέπει να έχεις ανθεκτικό δέρμα. Αν γράψεις e-mail σε 100 άτομα και σου απαντήσουν οι 10, δεν είναι κακό. Από αυτά τα 10 άτομα, δε θα ξαναμιλήσεις με τα 5(μετά τα πρώτα e-mails τους). Από τα άλλα 5, οι δύο μπορεί να σου πουν ‘Θα σε βοηθήσω’ και μετά να σου γράψουν ξανά μετά από 6 μήνες. Χρειάζεσαι μόνο ένα άτομο να σου απαντήσει και να σε βοηθήσει έτσι ώστε να σου ανοίξει κάποια πόρτα. Μην παίρνεις τα πράγματα προσωπικά».


Πώς μπορεί κανείς να αμφισβητήσει μια τόσο επιτυχημένη γυναίκα; Ακολούθησε τη συμβουλή της και σίγουρα θα βγεις κερδισμένη!

Διαβάστε ακόμα

Αυτές είναι οι 5 top συμβουλές για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας!