Η Kim Kardashian είναι η νέα μούσα πασίγνωστου σχεδιαστή

Η Kim Kardashian είναι η νέα μούσα πασίγνωστου σχεδιαστή

Και ο ίδιος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνη

Όλοι οι σχεδιαστές μόδας έχουν τις δικές τους μούσες. O Yves Saint Laurent είχε τη Loulou de la Falaise, ο Marc Jacobs έχει ως δική του πηγή έμπνευσης τη Sofia Coppola και τώρα ο Peter Dundas έχει την Kim Kardashian!

Ναι, είναι αλήθεια. Το "φαινόμενο" των social media, σταρ των reality shows κι επιχειρηματίας Kim, είναι, κατά τον Dundas, η ιδανική γυναίκα που αντιπροσωπεύει το όραμά του για τον οίκο Roberto Cavalli, όπου είναι δημιουργικός διευθυντής.

kim-kardashian-peter-dundas b67f2

Kim Kardashian και Peter Dundas επί το έργον

Kardashian και Peter ήρθαν πιο κοντά, όταν χρειάστηκε να κάνουν διαρκώς συναντήσεις, για να αποφασίσουν τις λεπτομέρειες της τουαλέτας της Kim για το Met Gala, στο οποίο μάλιστα, η μελαχρινή σταρ, τράβηξε όλα τα βλέμματα με τη στιλιστική επιλογή της. "Το να ντύσω την Kim ήταν ένας σπουδαίος τρόπος να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο για τον οίκο Cavalli. Νομίζω πως η Kim αντιπροσωπεύει μια πλευρά της 'Cavalli γυναίκας" με τον αισθησιασμό της και το μη-απολογητικό τρόπο που αντιμετωπίζει το σώμα της. Η θηλυκότητα είναι ένα δυνατό μέσο έκφρασης. Εύχομαι η μόδα να την αγκαλιάσει περισσότερο. Λατρεύω την ιδέα της επιθυμίας", δήλωσε ο σχεδιαστής στο Vogue.com.

Διαβάστε ακόμα

Αυτή η κίνηση της Blake Lively μας έκανε να τη συμπαθήσουμε ακόμη περισσότερο!

Αυτά είναι τα παπούτσια της Sarah Jessica Parker που ξεπούλησαν μέσα σε λίγες ώρες!