Σαν πραγματική σταρ: Η Dakota Johnson ποζάρει ολόγυμνη για το Another Magazine

Σαν πραγματική σταρ: Η Dakota Johnson ποζάρει ολόγυμνη για το Another Magazine

Η διάσημη ηθοποιός στην ωραιότερη μέχρι σήμερα φωτογράφισή της

Η Dakota Johnson έχει μπει δυναμικά στη showbiz και η τελευταία της φωτογράφιση αποδεικνύει ότι είναι ένα κορίτσι που είναι αποφασισμένο να τα καταφέρει. Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή από την ταινία "50 Αποχρώσεις του Γκρι", φωτογραφήθηκε για το Another Magazine και δε δίστασε να ποζάρει γυμνή μπροστά στο φωτογραφικό φακό, χαρίζοντάς μας ένα υπέροχο ασπρόμαυρο πορτραίτο της.

Dakota-Johnson-AnOther-Magazine-Fall-Winter-2015-Cover-Photoshoot01 4a1bc

Η ηθοποιός ήταν εξίσου αποκαλυπτική και στη συνέντευξή της, καθώς μίλησε στο περιοδικό για τους διάσημους γονείς της, αλλά και για τις κρίσεις πανικού που ακόμη παθαίνει στις οντισιόν: "Κάποιες φορές πανικοβάλλομαι στο σημείο που δεν ξέρω τι σκέφτομαι ή τι κάνω. Έχω κανονικές κρίσεις πανικού. Τις παθαίνω πολλές φορές, αλλά με τις οντισιόν είναι άσχημο", δήλωσε.

Όσο για "εκείνο" το περιστατικό στα Oscars, όπου εκνευρίστηκε on camera με τη μητέρα της γιατί δεν είχε δει την ταινία(τις 50 Αποχρώσεις); "Ω, Θεέ μου, πόσο ντροπιαστικό! Όλη μέρα το σκεφτόμουν μέχρι εκείνη τη στιγμή και τότε ήταν η λάθος στιγμή για εμένα να γίνω σπαστική...".

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη φωτογράφιση της Dakota Johnson για το Another Magazine στην παραπάνω gallery!