Με ποιο τρόπο κατάφερε ο Kanye West να εξοργίσει τους σχεδιαστές της εβδομάδας μόδας;

Με ποιο τρόπο κατάφερε ο Kanye West να εξοργίσει τους σχεδιαστές της εβδομάδας μόδας;

Η κατάσταση στη Νέα Υόρκη μυρίζει μπαρούτι και γι΄αυτό ευθύνεται ο διάσημος rapper

Την περασμένη εβδομάδα, φήμες κυκλοφορούσαν στη Νέα Υόρκη πως ο Kanye West, παρ' όλο που δεν είχε ουσιαστικά κλείσει κάποια ημερομηνία, θα παρουσίαζε μια συλλογή-έκπληξη Yeezy x Adidas, στην Εβδομάδα Μόδας. Όπως ήταν φυσικό, κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να μην προκαλέσει αντιδράσεις στους σχεδιαστές που εδώ και μήνες προγραμμάτιζαν τις δικές τους επιδείξεις, σε αντίθεση με τον West, που μάλλον το αποφάσισε τελευταία στιγμή για λόγους εντυπωσιασμού και γοήτρου.

Η Anne Bowen, μια σχεδιάστρια που το show της κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί ίδια ώρα με το show του rapper, δήλωσε εξοργισμένη στο WWD: "Προετοιμαζόμασταν για ένα χρόνο γι' αυτό το οικονομικό και εργατικό κόστος, αλλά και αυτή τη δέσμευση για την εταιρεία μας. Η ημερομηνία του show μας προγραμματίστηκε μήνες πριν και ήταν στο Fashion Calendar για εβδομάδες. Προσπαθήσαμε σκληρά για να το κάνουμε αυτό πραγματικότητα. Και μόλις χθες μάθαμε πως ο Kanye West έχει show την ίδια ώρα και την ίδια μέρα με εμάς. Ο Kanye ξέρει πως τον λατρεύουν τα media και απλά δεν είναι ηθικό να το κάνει αυτό".

Η Bowen τελικά αποφάσισε ν' αλλάξει την ώρα και τη μέρα της επίδειξης, μεταφέροντάς την για το μεσημέρι της 17ης Σεπτεμβρίου, ενώ και ο Naeem Khan σκέφτηκε να κάνει κάτι τέτοιο, αποφάσισε όμως το show του να πραγματοποιηθεί κανονικά.

Μεγάλο φάουλ από τον Kanye...